CELEBRITIES

H Hilary Duff φωτογραφίζεται με το bikini που όλες πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας


The Jennettes

5 Αυγούστου 2020

H Hilary Duff φωτογραφίζεται με το bikini που όλες πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Hilary Duff, φαίνεται ότι απολαμβάνει το καλοκαίρι όσο τίποτα άλλο, και πόσο μάλλον μετά την καραντίνα εποχή, που είχε δηλώσει ότι ανυπομονούσε να περάσει. Η ίδια είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και δεν χάνει ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, στιλάτη όπως πάντα.

Σε πρόσφατη λοιπόν ανάρτησή της στο Instagram, την είδαμε να φωτογραφίζεται μόνη της μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της και να μας δείχνει το καλοκαιρινό της outfit, που δεν ήταν άλλο από ένα super stylish bikini που αναδείκνυε τέλεια τους κοιλιακούς της. Το bikini που επέλεξε, αποτελεί την ιδανική επιλογή αν είστε σε αναζήτηση μαγιό αφού είναι κλασικό και βοηθάει στο σωστό μαύρισμα της επιδερμίδας.

Αυτό που μας άρεσε στο συγκεκριμένο beach look, είναι ότι αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της ενώ δείχνει πολύ cool επάνω της.

Δείτε την ανάρτηση:

https://instagram.com/p/CDe5yBbjDwY

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.