CELEBRITIES

Η Michelle Obama αποκάλυψε ότι περνάει «ελαφρά κατάθλιψη» και εξηγεί το γιατί


The Jennettes

7 Αυγούστου 2020

Η Michelle Obama αποκάλυψε ότι περνάει «ελαφρά κατάθλιψη» και εξηγεί το γιατί

Η Michelle Obama αποκάλυψε μόλις πριν λίγες ημέρες ότι πάσχει από «ελαφρά κατάθλιψη» εξαιτίας της καραντίνας από την πανδημία COVID-19 και τις μάχες για φυλετική δικαιοσύνη στη χώρα της, αλλά και εξαιτίας της «υποκρισίας» της διοίκησης Trump. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δήλωσε τα παραπάνω στο τελευταίο κατά σειρά, επεισόδιο των podcast της.

Όπως περιγράφει συγκεκριμένα, «Ξυπνάω μέσα στη νύχτα, διότι κάτι με ανησυχεί ή γιατί αισθάνομαι ένα βάρος. Προσπάθησα να κάνω αθλήματα, όμως υπήρξαν περίοδοι κατά τη διάρκεια αυτής της καραντίνας, που απλώς, δεν είχα την ψυχική δύναμη». Η 56χρονη αποκάλυψε, επίσης, ότι «είχε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά της, που όλος ο κόσμος νιώθει». Δήλωσε συγκεκριμένα πως είναι στιγμές «κατά τις οποίες δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Δεν είναι μια εποχή κατά την οποία αναπτυσσόμαστε πνευματικά. Γνωρίζω ότι περνάω μια μορφή ελαφράς κατάθλιψης. Όχι, μονάχα λόγω της καραντίνας, αλλά επίσης εξαιτίας των φυλετικών μαχών. Και το να βλέπει κανείς αυτή τη διοίκηση, την υποκρισία της, μέρα με τη μέρα, είναι αποκαρδιωτικό».

https://instagram.com/p/CDj50UBAbqu/

Όπως αναφέρει η Michelle στο podcast της, είναι «εξαντλητικό να ξυπνάς και να βλέπεις μια ακόμη νέα ιστορία για έναν μαύρο… που δέχθηκε απάνθρωπη συμπεριφορά, τραυματίστηκε ή κατηγορήθηκε εσφαλμένα από κάποιον. Αυτό οδηγεί σε ένα βάρος που δεν έχω αισθανθεί καμία φορά στη ζωή μου», Όπως μάλιστα τόνισε, «Βρισκόμαστε σε μια μοναδική στιγμή της ιστορίας μας. Διανύουμε κάτι που κανείς δεν το έχει ζήσει στη ζωή του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τo πρώτο επεισόδιο του podcast της Michelle Obama κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου. Πρώτος καλεσμένος της Michelle ήταν ο αγαπημένος της σύζυγος και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama. Παίρνοντας θέση ο ένας απέναντι από τον άλλον σε αναπαυτικά καθίσματα, οι δυο τους ανέπτυξαν μια άκρως ενδιαφέρουσα και ελκυστική συζήτηση ενώ η πρώην πρώτη κυρία αποκάλυψε όλους τους λόγους για τους οποίους ερωτεύτηκε τον Barack Obama. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.