CELEBRITIES

Το post του Brooklyn Beckham που δείχνει ότι μάλλον παντρεύτηκε την Nicola Peltz


The Jennettes

9 Αυγούστου 2020

Το post του Brooklyn Beckham που δείχνει ότι μάλλον παντρεύτηκε την Nicola Peltz

O Brooklyn Beckhan και η Nicola Peltz εδώ κι έναν μήνα έχουν γνωστοποιήσει ότι είναι αρραβωνιασμένοι.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, ο μεγάλος γιος του David και της Victoria Beckham δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που μαρτυρά πως μάλλον προχώρησε σε γάμο με την αγαπημένη του. 

Συγκεκριμένα, ο Brooklyn ανέβασε ένα post χωρίς λεζάντα, στο οποίο φαίνεται το χέρι του με βέρα, και καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για το δικό του καθώς έχει το χαρακτηριστικό τατουάζ με το 1974, που είναι η χρονολογία γέννησης της μητέρας του και το 7, ο αριθμός της φανέλας του πατέρα του. 

https://instagram.com/p/CDmfMd6nLGM/

Οι δυο τους πριν λίγο καιρό αρραβωνιάστηκαν ξαφνικά οπότε δεν θα προκαλέσει εντύπωση στο κοινό κι ένας εξίσου γρήγορος και "αθόρυβος" γάμος. Ο Brooklyn Βeckham είχε γονατίσει, προσφέροντας το δαχτυλίδι στην αγαπημένη του ενώ στη συνέχεια οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι. Ο νεαρός θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, όπως και η κοπέλα,  καθώς ο πατέρας της είναι ένας Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα μωρό μου, με κάνεις να νιώθω τόσο ξεχωριστός και με κάνεις να γελάω όλη την ώρα. Θα σε φροντίζω πάντα και θα είμαι στο πλευρό σου», είχε γράψει ο Βeckham, επιβεβαιώνοντας τον μεγάλο έρωτά του για τη Nicola.

https://instagram.com/p/CDLjG8Ll21n/

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.