CELEBRITIES

Ο απίστευτος χορός της Katy Perry λίγο πριν γίνει μαμά


The Jennettes

9 Αυγούστου 2020

Ο απίστευτος χορός της Katy Perry λίγο πριν γίνει μαμά

Η Katy Perry σε πολύ λίγο καιρό θα είναι μαμά και μαζί με τον Orlando Bloom διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους λίγο πριν γίνουν γονείς.

Περιμένοντας το πρώτο της παιδί, η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλιά της και ενθουσιάζει τους fans.  Αυτή τη φορά, χορεύει στον αρραβωνιαστικό της έξω από το αυτοκίνητο πιο χαρούμενη από ποτέ.

https://instagram.com/p/CDnCfVbJvuN/

Ο Orlando Bloom δημοσίευσε το διασκεδαστικό video με την αγαπημένη του στο Instagram από τη στιγμή που σηκώνεται από το κάθισμα ενώ βλέπουμε να τη ρωτάει τι μέρα είναι. «Είναι Παρασκευή λοιπόν!», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός, ενώ ξεκινά να παίζει το τραγούδι «Push The Feeling On» των Nightcrawlers. Τότε, η Katy Perry πετάγεται έξω από το αυτοκίνητο, σηκώνει την μπλούζα της πάνω από την φουσκωμένη κοιλιά της και αρχίζει να χορεύει δίπλα στο αμάξι. 

Αφού λικνίζεται με ρυθμό, στη συνέχεια κάνει πως καταρρέει από εξάντληση και κούραση. «Ε, τι μέρα είναι;», γράφει ο μέλλοντας μπαμπάς στη λεζάντα του video. Το νέο video δημοσιεύτηκε μετά τις δηλώσεις της τραγουδίστριας στο Instagram πως αισθάνεται εξουθενωμένη τώρα που διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

https://instagram.com/p/CDknT3SHug2/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS