ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα συνεργασία του Marc Jacobs είναι αφιερωμένη στα τατουάζ του


The Jennettes

8 Αυγούστου 2020

Η νέα συνεργασία του Marc Jacobs είναι αφιερωμένη στα τατουάζ του

Είναι ο Marc Jacobs και είναι προοδευτικός. Είναι ένας καλλιτέχνης που ταυτόχρονα καταφέρνει να είναι ένας ταλαντούχος fashion designer με χαμελεοντικές ιδιότητες που του επιτρέπουν να είναι τόσο εκκεντρικός όσο και κομψός. Ωστόσο, ο σχεδιαστής δεν είναι διάσημος μόνο για τις δημιουργίες του και τις ευφάνταστες συνεργασίες του. Αναμφίβολα τα τατουάζ του είναι ένα από τα σημεία αναφοράς του, βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς του και ένας ακόμα λόγος για να έχει ακόμα περισσότερους fans. 

Το σώμα του μοιάζει περισσότερο με μία eclectic gallery. Τα τατουάζ του είναι κομμάτια τέχνης, pop art κυρίως που δικαιολογούν έμμεσα ή άμεσα το mastermind των εντυπωσιακών και πετυχημένων συλλογών που σχεδιάζει. Πάνω του θα δει κανείς την Elizabeth Taylor να φορά 3D γυαλιά, M&M's, αστέρια αλλά και το παντελόνι του Bob Σφουγγαράκι. Αλήθεια, πρόκειται για φοβερό κολάζ, που κατά κάποιο τρόπο συνθέτει την κουλτούρα του. 

https://instagram.com/p/CDjOzaKDsGD/

Το γεγονός αυτό ακριβώς λοιπόν, υπήρξε και η αφορμή για την νέα του συνεργασία με το brand Cactus Plant Flea Market. Δημιουργήθηκε μία capsule συλλογή με ρούχα κι αξεσουάρ που έχουν πάνω από το μονόγραμμά του και τον σκύλο του Neville, μέχρι τα χαρακτηριστικά αστέρια, τα οποία έχει και σε τατουάζ ή την Liz Taylor. 

https://instagram.com/p/CDjcSnkD6ia/

Ένα από τα μεγαλύτερα icons της γενιάς του, ο Marc Jacobs έχει καταφέρει να εμπνεύσει την new fashion era, επιβεβαιώνοντας όσους -θετικούς- τίτλους του έχουν χρεώσει, ως τώρα. 

Τα κομμάτια της συλλογής Marc Jacobs x Cactus Plant Flea Market θα κοστίζουν από $125 μέχρι $345 και είναι διαθέσιμα online στο marcjacobs.com.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/marcjacobs

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.