CELEBRITIES

Η σπάνια δημοσίευση της Melanie Griffith με την 90χρονη μητέρα της, Tippi Hedren, που εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της


The Jennettes

9 Αυγούστου 2020

Η σπάνια δημοσίευση της Melanie Griffith με την 90χρονη μητέρα της, Tippi Hedren, που εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της

Η Melanie Griffith δημοσίευσε πρόσφατα ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την 90χρονη θρυλική μητέρα της και μούσα του Alfred Hitchcock, Tippi Hedren, η οποία παραμένει εκτυφλωτικά όμορφη μέχρι σήμερα.

https://instagram.com/p/CDnGbLIh0lh/

Όπως βλέπουμε στο σπάνιο post της ηθοποιού του Hollywood, η μητέρα της, Tippi Hedren, είναι καθισμένη στην πολυθρόνα του σπιτιού της ενώ όλοι σχολιάζουν από κάτω την ομορφιά της ενάντια στο πέρασμα του χρόνου. Η Melanie Griffith ακούγεται να λέει στη μαμά της, «Πες μου μια ιστορία, μαμά» και εκείνη αρχίζει με τα πιο εκφραστικά μάτια, να της αφηγείται μία για τα πουλιά που έχει στον κήπο της.

Η 90χρονη μαγνητίζει τα βλέμματα και αποθεώνεται από το κοινό της, αποσπώντας αμέτρητα σχόλια θαυμασμού. Η Tippi Hedren δούλευε ως μοντέλο, όταν ο Hitchcock την είδε σε ηλικία 22 ετών στην τηλεόραση, σε μια διαφήμιση, ενώ έψαχνε για την αντικαταστάτρια της Grace Kelly. Ο ρόλος της στα «Πουλιά» της χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού χωρίς να έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής.

Δείτε ακόμη: Οι iconic καμπάνιες μόδας από τα '90s

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.