CELEBRITIES

Η Jessica Simpson αποχωρίζεται τα extensions και «αγκαλιάζει» τον νέο της εαυτό


Ελένη Τσούτση

10 Αυγούστου 2020

Η Jessica Simpson αποχωρίζεται τα extensions και «αγκαλιάζει» τον νέο της εαυτό

Μπορεί να έχουμε συνδέσει την Jessica Simpson με υπερβολικό μακιγιάζ και μακριά ξανθά extensions αλλά αυτή της η εικόνα αλλάζει όσο περνάει ο καιρός, καθώς φαίνεται να αγαπά όλο και περισσότερο τη φυσικότητα. Μάλιστα, στα τελευταία της posts στο Instagram βλέπουμε να εμφανίζεται σχεδόν χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στην πιο πρόσφατη φωτογραφία χωρίς τα πολύ μακριά extensions. Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να ανεβάζει μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ αλλά σίγουρα είναι μία από τις ελάχιστες που τη βλέπουμε με το φυσικό μήκος των μαλλιών της. 

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Αυτή η φωτογραφία είναι θολή αλλά πόσο μου αρέσει ο εαυτός μου χωρίς extensions» και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με αυτό που έγραψε. Φυσικά, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά και όλα τους πολύ θετικά!

https://instagram.com/p/CDhF6MaDqdZ

Η Jessica Simpson αγκαλιάζει τον νέο της εαυτό και χαρίζει έμπνευση σε κάθε γυναίκα να αγαπήσει περισσότερο τη φυσική της πλευρά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.