CELEBRITIES

Η Selma Blair ιππεύει ξανά μετά την διάγνωση για σκλήρυνση κατά πλάκας


The Jennettes

10 Αυγούστου 2020

Η Selma Blair ιππεύει ξανά μετά την διάγνωση για σκλήρυνση κατά πλάκας

Λόγω των συμπτωμάτων της σκλήρυνσης κατά πλάκας, η Selma Blair, τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να απολαύσει την ιππασία που τόσο αγαπά. Η ηθοποιός έχει μιλήσει δημόσια για την χρόνια πάθησή της, δίνοντας κουράγιο σε όλους με την αποφασιστικότητα και την επιμονή της. 

Πρόσφατα λοιπόν, έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα, βάζοντάς τα με την πολλαπλή σκλήρυνση και τα βαριά συμπτώματά της. Η 48χρονη Selma Blair επισκέφθηκε τη φάρμα που βρίσκεται το άλογό της και κατάφερε να το ιππεύσει. Δυστυχώς, από την διάγνωση κι έπειτα, δεν της ήταν πολύ εύκολο να ιππεύει, ωστόσο, η αγάπη και η θέληση για ακόμα μία φορά κάνουν θαύματα. 

Η Selma Blair λοιπόν, κατάφερε να ξαναανέβει στο άλογο και μαζί να πηδήξουν ένα εμπόδιο. Αυτό το στιγμιότυπο ήταν που μοιράστηκε και με τους fans της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Isntagram, δίνοντας ένα ακόμα μάθημα ζωής. 

https://instagram.com/p/CDpKKAaH1gD/

 

"... Αυτό είναι που μου λείπει περισσότερο από τις πρόσφατες ικανότητές μου... Αλλά σήμερα, καταφέραμε να έχουμε μαζί μερικά λεπτά και δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω. Δεν νιώθω το αριστερό μου πόδι, ή που είναι οι γοφοί μου.... Το πήγαμε αργά...", αναφέρει στο caption των φωτογραφιών με την ίδια και το άλογό της, μεταξύ άλλων. 

Ωστόσο, η ίδια κρατά το θετικό της υπόθεσης, που είναι κι αυτό που έχει σημασία. Λίγη αισιοδοξία από την Selma Blair, απαραίτητη για όλους ανεξαιρέτως, ένα μικρό μάθημα ζωής για να μην σταματήσει κανείς μας την προσπάθεια. 

Κεντρική φωτογραφία: Splash News

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.