CELEBRITIES

Η σπάνια φωτογραφία της Charlize Theron με τις δύο κόρες της, που αποθεώθηκε στο Instagram


The Jennettes

11 Αυγούστου 2020

Η σπάνια φωτογραφία της Charlize Theron με τις δύο κόρες της, που αποθεώθηκε στο Instagram

Η αγαπημένη ηθοποιός, Charlize Theron γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο εν όψει των ειδικών συνθηκών, που έχει επιφέρει η πανδημία. Η star πραγματοποίησε ένα διαδικτυακό party μέσω zoom, με τους φίλους, αλλά και την οικογένειά της. 

Η ίδια μοιράστηκε με screenshot ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, που είχαν συνδεθεί την ίδια ώρα για να της ευχηθούν. Στη φωτογραφία βλέπουμε τη μαμά της, τη μεγάλη της οικογένεια, τους φίλους της, και φυσικά τις δύο μικρές της κόρες. "Το πρώτο εικονικό party γενεθλίων... Νομίζω ότι τη μαμά μου την πήρε ο ύπνος μέσα σε 5 λεπτά", έγραψε στη λεζάντα της γιορτινής φωτογραφίας ενώ συμπλήρωσε, "Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Το 2020 είναι σκληρό μέχρι στιγμής αλλά σήμερα ήταν μία φωτεινή ημέρα". 

https://instagram.com/p/CDnIlt7haG6/

Η ηθοποιός είναι γνωστό ότι διατηρεί κρυφές τις σχέσεις της, όπως και τις στιγμές με την οικογένειά της. Αυτή μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η Theron δημοσιεύει φωτογραφία με τις δύο κόρες της, τη Jackson και την August μέσα σχεδόν σε έναν χρόνο. Η λαμπερή star υιοθέτησε τη Jackson το 2012 και σαν ανύπαντρη μητέρα, σκέφτηκε να της χαρίσει μια αδερφή, την August το 2015. 

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για τους λόγους που την οδήγησαν στην υιοθεσία. Μεγαλώνοντας για ένα μεγάλο διάστημα στη Νότια Αφρική, η ίδια ήρθε σε επαφή με αρκετά ορφανά και παιδιά που βρίσκονταν σε μεγάλη ανάγκη. Όπως έχει άλλωστε, η ίδια ομολογήσει: "Ακόμη και όταν ήμουν σε σχέση, ήμουν πάντα ειλικρινής με τον σύντροφό μου. Στην ερώτηση πώς φανταζόμουν μια μέρα την οικογένειά μου, η υιοθεσία ήταν πάντα μέσα στις απαντήσεις μου. Δεν ήταν δεύτερη επιλογή για εμένα, ήταν η πρώτη και φρόντιζα να το κάνω πολύ ξεκάθαρο από την αρχή". 

Δείτε ακόμη: Η αλαβάστρινη ομορφιά της Charlize Theron 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.