ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Chrissy Teigen αποκάλυψε το αγαπημένο της έλαιο για λαμπερή επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

10 Αυγούστου 2020

H Chrissy Teigen αποκάλυψε το αγαπημένο της έλαιο για λαμπερή επιδερμίδα

Η Chrissy Teigen είναι μια γυναίκα, που αγαπά να φροντίζει την επιδερμίδα της, και θα λέγαμε ότι ακολουθεί πιστά την ρουτίνα περιποίησης, γνωρίζοντας καλά πως αυτό είναι το μυστικό για την αντιγήρανση. Είναι ένα από τα beauty icons που θέλουμε να μαθαίνουμε τα tips, που υιοθετεί όσο μεγαλώνει, αφού το δέρμα της δείχνει απόλυτα καθαρό και λαμπερό χωρίς ατέλειες. 

Τα τελευταία νέα της λοιπόν, αφορούν στη skincare ρουτίνα της αφού η ίδια αποκάλυψε ποιο είναι ένα από τα αγαπημένα της προϊόντα και έχει μια τόσο λαμπερή και νεανική όψη. Δεν το βγάζει από το νεσεσέρ της και το εμπιστεύεται απόλυτα. Πρόκειται για το έλαιο Universal Face Oil, το οποίο εφαρμόζει με απαλές κινήσεις στο πρόσωπό της μετά τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ.

Το συγκεκριμένο skincare item διαθέτει βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, που χαρίζουν βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα  δρα αντιγηραντικά, μειώνοντας τις ρυτίδες.

https://instagram.com/p/B-vE6kCh8L4

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.