CELEBRITIES

Celine Dion: Η εξωπραγματική φωτογράφιση της 52χρονης star με χρυσό κορμάκι που θυμίζει πανοπλία


The Jennettes

11 Αυγούστου 2020

Celine Dion: Η εξωπραγματική φωτογράφιση της 52χρονης star με χρυσό κορμάκι που θυμίζει πανοπλία

H Celine Dion έχει καταφέρει με την αγγελική της φωνή να κατακτήσει ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο και έχει πολλούς πιστούς fans. 

Στο βιογραφικό της μετρά αμέτρητες επιτυχίες και δικαίως χαρακτηρίζεται ως θρύλος της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας για πάνω από τριάντα χρόνια. Η star σε κάθε της λήψη συνδυάζει στοιχεία γοητείας και άκρατης κομψότητας ενώ την Κυριακή έκανε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας ένα λαμπερό κορμάκι, που μοιάζει με χρυσή πανοπλία. Η 52χρονη τραγουδίστρια ήθελε να αναδείξει την νεανική της όψη, προκαλώντας φυσικά, ενθουσιασμό στους fans της. 

https://instagram.com/p/CDth9p8DUAA

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Ζήσε τη ζωή με τον χρυσό κανόνα", ενώ τη βλέπουμε να φοράει ένα κορμάκι Thierry Mugler, που υπογράμμιζε υπέροχα τα δυνατά σημεία του σώματός της. 

https://instagram.com/p/CDq8CN9DLha/

Μάλιστα την Παρασκευή, η Celine Dion δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία από την ίδια φωτογράφιση, στην οποία ποζάρει με εντυπωσιακά χρυσά αξεσουάρ. Οι συνολικές της λήψεις θα μείνουν αξέχαστες ενώ αναδεικνύουν υπέροχα την εντυπωσιακή σιλουέτα, που διατηρεί στα 52 της. 

https://instagram.com/p/CDl3RPoD2YR/

Αν η παραπάνω φωτογράφιση έπρεπε να χαρακτηριστεί με λίγες λέξεις, θα χρησιμοποιούσαμε τις εξής: εξωπραγματική, ονειρική και "από αλλού φερμένη" με έντονα φουτουριστικά στοιχεία. 

Δείτε ακόμη: 12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.