CELEBRITIES

«The Beauty of Living Twice»: H Sharon Stone ετοιμάζει τα απομνημονεύματά της


The Jennettes

14 Αυγούστου 2020

«The Beauty of Living Twice»: H Sharon Stone ετοιμάζει τα απομνημονεύματά της

H Sharon Stone βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς αυτή την περίοδο καθώς ετοιμάζει να κυκλοφορήσει κάτι σπουδαίο για τη ζωή και τη συνολική της καριέρα. 

Η διάσημη ηθοποιός και ενεργή ακτιβίστρια γράφει τα απομνημονεύματά της αυτό τον καιρό σε ένα βιβλίο, που θα ονομάζεται, The Beauty of Living Twice και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2021 σε εκδόσεις του Alfred A. Knopf, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Τα απομνημονεύματα που θα περιστρέφονται γύρω από το νόημα του ευρηματικού τους τίτλου, "Η ομορφιά του να ζεις δύο φορές", πρόκειται να αφηγούνται ιστορίες μοναδικές από το προσωπικό ταξίδι ζωής της 62χρονης ηθοποιού.

Στην πραγματικότητα, το πολυαναμενόμενο βιβλίο θα περιγράφει σχεδόν τα πάντα γύρω από τη ζωή και τις επιλογές της Stone! Θα περιέχει λεπτομέρειες από την τραυματική παιδική της ηλικία στην Pennsylvania μέχρι τους θρυλικούς της ρόλους στο «Βασικό Ένστικτο» και το «Casino», που της χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, αλλά και από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001 ως το ανθρωπιστικό της έργο στην έρευνα για το AIDS και άλλες ανιδιοτελείς της δράσεις. 

Όπως γράφει η star στο Twitter, "Γράφω αυτό το βιβλίο γιατί μου δόθηκε η δυνατότητα να ζήσω κάποια πράγματα, μεγαλώνοντας και να τα μοιραστώ με το κοινό. Έχω μάθει να συγχωρώ το ασυγχώρητο. Ελπίζω ότι, όπως εγώ θα μοιραστώ μαζί σας το προσωπικό μου ταξίδι, έτσι κι εσείς θα μάθετε να κάνετε το ίδιο". 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.