CELEBRITIES

Έρχεται το νέο musical "Diana" στο Netflix πριν ανέβει στο Broadway


The Jennettes

14 Αυγούστου 2020

Έρχεται το νέο musical "Diana" στο Netflix πριν ανέβει στο Broadway

Ένα ακόμη musical για τη ζωή της πριγκίπισσας Diana αναμένεται να προβληθεί στο Netflix, κάνοντας τους θαυμαστές να ανυπομονούν να το δουν πριν ανέβει στο Broadway. 

Με τίτλο "Diana", το musical, που βασίζεται στην πολυτάραχη ζωή της πριγκίπισσας, θα προβληθεί από το κανάλι καθώς η πανδημία ανάγκασε το θέατρο να παραμείνει κλειστό. Η πρεμιέρα της παράστασης είχε προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου του 2020 ενώ η νέα πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 25 Μαΐου. 

Το ιδιαίτερο έργο θα περιγράφει τη σημαντική διαδρομή της Diana και θα περιστρέφεται γύρω από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο και το πώς κατέληξε να γίνει αγαπημένο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Επίσης, εστιάζει στο σπουδαίο φιλανθρωπικό της έργο, αλλά και στην αξία της μητρότητας, που έπαιζε μεγάλο ρόλο στη ζωή της.

Τα γυρίσματα της παράστασης, που θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του Netflix, αναμένεται να γίνουν με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας ενώ τον ομώνυμο ρόλο αναλαμβάνει η Jeanna De Waal. Πίσω από την παράσταση κρύβεται η υπέροχη ομάδα του Memphis, που κέρδισε το βραβείο Tony ενώ η παραγωγή αποτελείται από τον σκηνοθέτη, Christopher Ashley και τη χορογράφο, Kelly Devine,. Μάλιστα, τα κοστούμια σχεδιάστηκαν από τον William Ivey Long και το σκηνικό δημιουργήθηκε από τον David Zinn.

Όπως έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης του musical, "Η παράσταση αυτή φέρνει στη σκηνή μία από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εικόνες της σύγχρονης ιστορίας και ανυπομονώ να τη μοιραστώ με το κοινό τον επόμενο χρόνο".

Δείτε ακόμη: 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.