CELEBRITIES

Η Andie MacDowell μας δείχνει τον 36χρονο κούκλο γιο της: Oι κοιλιακοί του εντυπωσιάζουν


16 Αυγούστου 2020

Η Andie MacDowell μας δείχνει τον 36χρονο κούκλο γιο της: Oι κοιλιακοί του εντυπωσιάζουν

Η διάσημη ηθοποιός και πρώην μοντέλο Andie MacDowell δημοσίευσε μια φωτογραφία του κούκλου γιου της, Justin για τα γενέθλια του και δηλώνει περήφανη μητέρα.

Ο 36χρονος Justin Qualley εντυπωσιάζει με το χαμόγελο και το γυμνασμένο κορμί του. Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός είναι γιος Andie MacDowell και του Paul Qualley, με τον οποίο η σταρ υπήρξε παντρεμένη από το 1986 έως το 1999 και απέκτησαν τρία παιδιά.

«Αυτή η φωτογραφία αντικατοπτρίζει άψογα το πνεύμα του γιου μου, Τζάστιν. Είναι γεμάτος ενέργεια, αγαπά τους ανθρώπους, νοιάζεται για τους λιγότερο τυχερούς και θα έδινε την μπλούζα του σε όποιον την είχε ανάγκη, ακόμα και αν δεν είχε άλλη. Γελάει πολύ και δυνατά, με χαρά. Είναι εξωστρεφής, εκφραστικός και γεμίζει ένα άδειο δωμάτιο. Έχει μελετήσει τη ρητορική, οπότε δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση μαζί του. Νοιάζεται για τη γη και τα ζώα. Δεν υπάρχει τίποτα επιφανειακό σε αυτόν. Δε τον νοιάζει τι θα φορέσει ούτε το στάτους του. Είναι προσγειωμένος και ταπεινός. Αν τον χρειάζεσαι, αρκεί να του το ζητήσεις μια φορά και θα είναι εκεί για σένα. Είναι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσες να έχεις και είμαι περήφανη που λέω ότι είναι γιος μου» έγραψε στη λεζάντα της υπέροχης φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.