CELEBRITIES

Ο Ryan Reynolds για τον κορωνοϊό: «Ελπίζω οι νέοι άνθρωποι να μη σκοτώσουν τη μαμά μου»


The Jennettes

18 Αυγούστου 2020

Ο Ryan Reynolds για τον κορωνοϊό: «Ελπίζω οι νέοι άνθρωποι να μη σκοτώσουν τη μαμά μου»

Ο Ryan Reynolds κάνει έκκληση στους νέους να σταματήσουν τα επικίνδυνα πάρτι, καθώς γίνονται εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού.

Ο διάσημος ηθοποιός με φωνητικό μήνυμα προέτρεψε τους κατοίκους του Καναδά να σταματήσουν να πηγαίνουν σε πάρτι και να βοηθήσουν στην επιβράδυνση της εξάπλωσης της πανδημίας. «Ελπίζω οι νέοι να μην σκοτώσουν τη μαμά μου» είπε μεταξύ άλλων ο Χολιγουντιανός σταρ.

«Πιθανότατα δεν γνωρίζουν ότι χιλιάδες νέοι δεν αρρωσταίνουν απλώς από τον κορωνοϊό, αλλά πεθαίνουν κιόλας από αυτό. Είναι τρομερό ότι επηρεάζει τους πιο ευάλωτους από μας. Για παράδειγμα, στην περιοχή εκεί μένουν μερικοί από τους πιο κουλ ανθρώπους στη γη. Ο David Suzuki, περιβαλλοντολόγος ακτιβιστής, ζει εκεί. Η μητέρα μου ζει εκεί. Και δεν θέλει να είναι κλεισμένη όλη μέρα σπίτι της. Θέλει να ταξιδέψει εκεί έξω στην παραλία Kitsilano, ψάχνοντας για έναν νεαρό 30χρονο και να γίνει η κυρία Robbinson από την γνωστή ταινία» είπε συνεχίζοντας με χιούμορ.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.