CELEBRITIES

Καταπέλτης για όσους δεν φορούν μάσκα η Sharon Stone: «Κόλλησαν την αδελφή μου»


The Jennettes

17 Αυγούστου 2020

Καταπέλτης για όσους δεν φορούν μάσκα η Sharon Stone: «Κόλλησαν την αδελφή μου»

Η διάσημη ηθοποιός Sharon Stone μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους εκατομμύρια followers της ότι η αδερφή της, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες καθώς πάσχει από λύκο κόλλησε κορωνοϊό. Στην δραματική της έκκληση ζητάει από όλους να φορούν μάσκα τόσο για να προστατεύουν τους εαυτούς τους όσο και τους ιδίους.

https://instagram.com/p/CD7mIoWpXcA/?

«Η αδερφή μου Κέλι, η οποία έχει ήδη λύκο, νόσησε από COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ένας από εσάς που δεν φορούσε τη μάσκα του το έκανε αυτό. Δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Δεν γίνονται τεστ στην περιοχή που μένει εκτός αν κάποιος είναι συμπτωματικός. Στη συνέχεια περιμένει 5 ημέρες για τα αποτελέσματα. Εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα! Για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Σας παρακαλώ»,έγραψε πάνω από τις φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η αδερφής της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.