CELEBRITIES

Brad Pitt - Jennifer Aniston: Η πρώτη συνεργασία τους είναι γεγονός μετά από 19 χρόνια


The Jennettes

19 Αυγούστου 2020

Brad Pitt - Jennifer Aniston: Η πρώτη συνεργασία τους είναι γεγονός μετά από 19 χρόνια

Ενώ οι θαυμαστές και τα media περιμένουν να ακούσουν για την επανασύνδεση του Brad Pitt και της Jennifer Aniston, εκείνοι αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά μετά από 19 ολόκληρα χρόνια. 

Οι δύο stars θα πάρουν μέρος σε μία ζωντανή ανάγνωση της κωμωδίας του 1982, "Fast Times At Ridgemont High" με το υπόλοιπο καστ να απαρτίζεται από διάσημα ονόματα όπως Jimmy Kimmel, Julia Roberts, Matthew McConaughey και άλλοι.

Η εικονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 8 μ.μ. ET / 5 μ.μ. Οι fans μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω των επίσημων σελίδων Facebook και TikTok του CORE, καθώς και LiveXLive. Τα livestreams θα περιλαμβάνουν ένα κουμπί το «Donate», με όλα τα έσοδα σε οργάνωση η οποία επικεντρώνεται στη λήψη νόμων για τη μεταρρύθμιση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης και προστασίας του φυλακισμένου πληθυσμού από την εξάπλωση του COVID-19. 

Brad και Jennifer θα είναι ξανά μαζί αλλά αυτή τη φορά για πολύ καλό σκοπό. Άλλωστε έχουν δείξει πως και οι δυο τους θέλουν να βοηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.