CELEBRITIES

Βritney Spears: Zητά από το δικαστήριο να την απαλλάξει από τον έλεγχο του πατέρα της


The Jennettes

20 Αυγούστου 2020

Βritney Spears: Zητά από το δικαστήριο να την απαλλάξει από τον έλεγχο του πατέρα της

Η Βritney Spears ζήτησε από δικαστήριο να μην επιτρέψει ξανά στον πατέρα της να ελέγχει πολλά ζητήματα της προσωπικής της ζωής και της καριέρας της.

Ο Jamie Spears υπήρξε ο νόμιμος κηδεμόνας της 38χρονης κόρης του τα τελευταία 12 χρόνια, εξαιτίας της ανησυχίας για την ψυχική υγεία της. Προσωρινά απομακρύνθηκε από αυτά τα καθήκοντα το 2019, επικαλούμενος δικά του προβλήματα υγείας.

Σε έγγραφο που κατατέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνια αναφέρεται ότι η Βritney Spears «αντιτίθεται σθεναρά» στο να ανατεθεί και πάλι η εποπτεία της στον πατέρα της. Το δικαστήριο θα αποφασίσει αν η εποπτεία θα παραταθεί μετά τις 22 Αυγούστου. Στο έγγραφο, η 38χρονη παραδέχεται ότι την «έσωσε από την κατάρρευση, την εκμετάλλευση και την οικονομική καταστροφή» και της έδωσε τη δυνατότητα να «ανακτήσει τη θέση της ως καλλιτέχνης παγκόσμιας κλάσης».

Προτιμάει όμως να επιβλέπει σε μόνιμη βάση τις προσωπικές της υποθέσεις η μάνατζερ της, Τζόντι Μοντγκόμερι, ως «πιστοποιημένος διαχειριστής».

Ο δικηγόρος της Βritney Spears εκτίμησε ότι ο πατέρας της θα αντιδράσει επιθετικά στο αίτημα της κόρης του, αλλά το έγγραφο που κατατέθηκε αναφέρει ότι «είμαστε τώρα σε ένα σημείο στο οποίο η επιτροπεία πρέπει να αλλάξει σημαντικά, προκειμένου να αντικατοπτρίζει τις σημαντικές αλλαγές στον σημερινό τρόπο ζωής της και τις δηλωμένες επιθυμίες της».

Ακόμη, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, η Βritney Spears δεν σκοπεύει να κάνει εμφανίσεις στο άμεσο μέλλον. Το τελευταίο live της έγινε τον Οκτώβριο του 2018 και στη συνέχεια ακύρωσε τις εμφανίσεις που επρόκειτο να κάνει στο Λας Βέγκας την επόμενη χρονιά, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας του πατέρα της.

Από το 2008, με απόφαση δικαστηρίου, η Βritney Spears δεν έχει τον έλεγχο σε πολλές από τις αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά και την καριέρα της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.