CELEBRITIES

Meghan & Harry: Μιλούν για τον κορωνοϊό και τον ψηφιακό κόσμο με ακτιβιστές από το νέο τους σπίτι


The Jennettes

21 Αυγούστου 2020

Meghan & Harry: Μιλούν για τον κορωνοϊό και τον ψηφιακό κόσμο με ακτιβιστές από το νέο τους σπίτι

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry συμμετείχαν σε διαδικτυακή συζήτηση ακτιβιστών που επιθυμούν να βελτιώσουν τον ψηφιακό κόσμο για τη νέα γενιά.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά από το σπίτι τους στη Santa Barbara, όπου επέλεξαν να μείνουν μετά το MEGXIT. Ο Harry μίλησε για τους στόχους της γιαγιάς του, της βασίλισσας Ελισάβετ στην μοντέρνα Κοινοπολιτεία, όπου οι νέοι άνθρωποι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο ειδικά στο ολοένα μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο. «Νομίζω πως όλα όσα ήθελε να επιτύχει η γιαγιά μου όταν ανέλαβε αυτή τη μεγάλη ευθύνη, τα κατάφερε» είπε.

https://youtu.be/M_VgCctli2A

«Το να σας ακούω και να ξέρω το φάσμα στο οποίο εκτείνεται η Κοινοπολιτεία, σας κάνει τον ορισμό της Κοινοπολιτείας του 21ου αιώνα και τι σημαίνει να είναι κανείς μέρος της. Είστε εκεί, για την ισότητα, τον αμοιβαίο σεβασμό και την δικαιοσύνη» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η Meghan αναφέρθηκε στον τρόπο που η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε τους ανθρώπους να συνδεθούν διαδικτυακά, καθιστώντας πιο σημαντική από ποτέ μια θετική εμπειρία στο Internet. «Η διανοητική και συναισθηματική ευεξία όλων είναι ίσως πιο ευάλωτη από οποτεδήποτε άλλοτε, ειδικά με τον Covid και την εξάρτηση στις συσκευές αυτή την περίοδο, εξαιτίας της έλλειψης διαπροσωπικής επαφής» είπε. «Οι άνθρωποι θα είναι συνδεδεμένοι περισσότερο από ποτέ για να νιώσουν μέρος της κοινωνίας» πρόσθεσε. Όσο για την κατάσταση που επικρατεί στις ψηφιακές πλατφόρμες η Markle σημείωσε πως «μπορεί κανείς είτε να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να είναι σκληροί ή να τους μάθει να είναι ευγενικοί. Είναι τόσο απλό».

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες δίνουν χρώμα στην εποχή του κορωνοϊού

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.