CELEBRITIES

Η Heidi Klum κατηγορεί τον Seal: Δεν της επιτρέπει να πάρει τα παιδιά τους στη Γερμανία


The Jennettes

23 Αυγούστου 2020

Η Heidi Klum κατηγορεί τον  Seal: Δεν της επιτρέπει να πάρει τα παιδιά τους στη Γερμανία

Η Heidi Klum έκανε αίτηση έκτακτης ακροαματικής διαδικασίας για να μπορέσει να φέρει τα τέσσερά της παιδιά στη Γερμανία όπου θα βρεθεί για τα γυρίσματα του φετινού Next Top Model.

Οι εκπρόσωποι του μοντέλου και παρουσιάστριας, αλλά και του τραγουδιστή δεν ε΄χουν απαντήσει επίσημα.

«Γνωρίζω καλά όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που σχετίζονται με τον ιό COVID-19 και δε θα έθετα ποτέ τα παιδιά μας σε κίνδυνο – έχω λάβει όλες τις προφυλάξεις για τη Γερμανία με τον ίδιο τρόπο που κάνω στις Ηνωμένες Πολιτείες», έγραψε η Klum στη δήλωσή της, προσθέτοντας ότι είναι «ευγνώμων» που έχει την ικανότητα να εργάζεται δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης της οικονομίας.

Γραπτή δήλωση κατέθεσε και η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού Leni: «Αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί αγαπώ και τους δυο γονείς μου, αλλά νιώθω ότι πρέπει να μιλήσω. Καταλαβαίνω ότι τα αδέρφια μου είναι πολύ μικρά για να μιλήσουν στο δικαστή, οπότε είμαι χαρούμενη που μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων. Η μαμά πρέπει να πάει για γυρίσματα στη Γερμανία για μερικούς μήνες και εγώ και τα αδέρφια μου θέλουμε να πάμε μαζί της. Μέχρι τώρα, ο πατέρας μου δε μας επιτρέπει να πάμε, παρόλο που έχουμε προσπαθήσει να του πούμε τους λόγους για τους οποίους θέλουμε», ανέφερε η Leni προσθέτοντας πως θα ήταν μια υπέροχη εμπειρία για αυτούς, αλλά επίσης θα μπορέσουν να δουν τον παππού και τη γιαγιά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS