CELEBRITIES

Joaquin Phoenix: «Έτσι θα αλλάξετε τον κόσμο»


The Jennettes

25 Αυγούστου 2020

Joaquin Phoenix: «Έτσι θα αλλάξετε τον κόσμο»

Ο διάσημος ηθοποιός, Joaquin Phoenix, καλεί μ’ ένα video τους ανθρώπους να γίνουν vegan και να αλλάξουν τον κόσμο από την κουζίνα τους.

«Υπάρχει στον κόσμο τόσος πόνος απέναντι στον οποίο είμαστε ανίσχυροι, αλλά αυτό δεν ισχύει για τα ζώα που υποφέρουν», αναφέρει ο βραβευμένος ηθοποιός με Oscar στο video. Μιλώντας για τις εικόνες που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα από φάρμα παραγωγής αυγών στο Οχάιο, τόνισε ότι αυτά τα ζώα ζουν μια κόλαση.

https://youtu.be/7769B0uHHFo

«Είναι εύκολο να αποφεύγουμε την προσωπική ευθύνη, αποφεύγοντας την αλήθεια», λέει ακόμη ο Phoenix. «Αλλά ελπίζω ότι θα συνταχθείτε στην απόρριψη της βάναυσης μεταχείριση των ζώων, τόσο ώστε να εξερευνήσετε τα πολλά οφέλη που έχει όποιος είναι vegan», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός κάνοντας συχνά δημόσιες αναφορές για τα δικαιώματα των ζώων, μετέχοντας σε δράσεις και διαμαρτυρίες, ενώ πάντα προωθεί τον vegan τρόπο ζωής.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.