CELEBRITIES

Η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2020 με μάσκες βγαλμένες από επιστημονική φαντασία


The Jennettes

31 Αυγούστου 2020

Η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2020 με μάσκες βγαλμένες από επιστημονική φαντασία

Η Lady Gaga εμφανίστηκε στα MTV Video Music Awards 2020 και όπως πάντα βρήκε τον τρόπο να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει.  Στην σκηνή ανέβηκε και χόρεψε με μία σειρά από εκπληκτικά κουστούμια τα οποία συνόδεψε με ις κατάλληλες  μάσκες προστασία από τον Covid-19. Φυσικά δεν πρόκειτα για συνηθισμένες μάσκες μια χρήσης, αλλά γι ατις πιο ευφάνταστες και πρωτότυπες μάσκες που έμοιαζαν βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η pop star ενσωμάτωσε τις μάσκες στα looks της ως τα πιο εκκεντρικά αξεσουάρ, άλλοτε με κέρατα και άλλοτε με φωτεινές επιγραφές.

Τα φετινά MTV Video Music Awards δεν είχαν καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας κορωνοϊού με τα μέτρα να είναι αυστηρά και λίγα άτομα στο κοινό. 

jenny.gr

Η Lady Gaga σάρωσε και πάλι τα βραβεία, ενώ απέσπασε και το βραβείο MTV Tricon Award, για τα επιτεύγματά της στην μουσική στην μόδα και στην υποκριική.

jenny.gr

«Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για πολλούς ανθρώπους», είπε η Lady Gaga και πρόσθεσε: «Αυτό που βλέπω είναι τον μαζικό θρίαμβο του κουράγιου». Η Lady Gaga, δεν έβγαλε τις μάσκες της ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

jenny.gr

Κλείνοντας μάλιστα έστειλε το δικό της μήνυμα λέγοντας: «Σας αγαπώ, μείνετε ασφαλής, έχετε το δικαίωμα της γνώμης σας και μπορεί να ακούγομαι κουραστική αλλά φοράτε μάσκα! Είναι δείγμα σεβασμού».

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.