CELEBRITIES

Η Victoria Beckham φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα στο χρώμα που θα γίνει η τάση του φετινού φθινοπώρου


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2020

Η Victoria Beckham φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα στο χρώμα που θα γίνει η τάση του φετινού φθινοπώρου

Μπορεί σιγά- σιγά να πρέπει να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, αλλά η διάθεση για αγαπημένα σύνολα παραμένει η ίδια. Η Victoria Beckham δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα post, το οποίο θα λέγαμε πως αποτελεί μια ομαλή μετάβαση από την καλοκαιρινή στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

https://instagram.com/p/CEjLbz3pOHO/

Η διάσημη σχεδιάστρια μέσα από τη δημοσίευσή της έδωσε μια μικρή γεύση από το εσωτερικό του σπιτιού της, όπως και από το πολυτελές dressing room, στο οποίο φιλοξενεί ρούχα και αξεσουάρ. Ωστόσο, την προσοχή του κοινού έκλεψε το φόρεμα που η ίδια επέλεξε να λανσάρει μέσω του Instagram, το οποίο προέρχεται από τη συλλογή της, φέρει φυσικά τη δική της υπογραφή και είναι στο χρώμα που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος, στο μπλε.

Φορώντας λοιπόν ένα signature VB φόρεμα, η star ποζάρει με ένα μακρύ μπλε φόρεμα που έχει κλειστό ντεκολτέ και μακριά μανίκια. Αγκαλιάζοντας άψογα τη σιλουέτα της, το συγκεκριμένο φόρεμα της Beckham αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις φετινές φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει ιδανικά σε κάθε τύπο γυναίκας και αναμένεται να φορεθεί πολύ και αυτή την εποχή, σε διάφορες παραλλαγές με τα κατάλληλα κοσμήματα και αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.