CELEBRITIES

Η Kaia Gerber έγινε 19 και η Cindy Crawford τής ευχήθηκε με την πιο γλυκιά throwback φωτογραφία


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2020

Η Kaia Gerber έγινε 19 και η Cindy Crawford τής ευχήθηκε με την πιο γλυκιά throwback φωτογραφία

H Gaia Gerber στις 3 Σεπτεμβρίου, έγινε 19 χρονών και η Cindy Crawford τής ευχήθηκε με το πιο όμορφο post μέσω Instagram. 

Η διάσημη και αγαπημένη μαμά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία throwback φωτογραφία, στην οποία η Kaia είναι μικρή και ντυμένη στα ροζ αφού υποδύεται την πριγκίπισσα! Όπως έγραψε η Crawford στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Χαρούμενα γενέθλια στην, όχι και τόσο μικρή μου πριγκίπισσα! Σου εύχομαι υγεία και ευτυχία, και να έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που θα σε κάνει να είσαι πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Είμαι τόσο περήφανη για τη γυναίκα, στην οποία διαμορφώνεσαι". 

https://instagram.com/p/CErZumAF8_b/

Η φωτογραφία απέσπασε αμέτρητα σχόλια και likes αφού η Kaia Gerber παραμένει το ίδιο γλυκιά με χθες. Μεγαλώνοντας και μοιάζοντας πολύ στην ταλαντούχα μαμά της, εκτός από τα χιλιόμετρα στις πασαρέλες, η ίδια υπογράφει τη μία συνεργασία μετά την άλλη και πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες και εξώφυλλα περιοδικών ενώ εντυπωσιάζει διαρκώς τα πλήθη με το στιλ και την ιδιαίτερη ταυτότητά της. 

Δείτε ακόμη: Kaia Gerber: Φωτογραφικά παιχνίδια με την Cindy Crawford 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.