CELEBRITIES

Ο David Beckham ανέβασε στο Instagram την πιο γλυκιά οικογενειακή selfie, που έγινε αμέσως viral


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2020

Ο David Beckham ανέβασε στο Instagram την πιο γλυκιά οικογενειακή selfie, που έγινε αμέσως viral

Οι Beckhams προχώρησαν στον έγγαμο βίο το 1999 και από τότε έχουν δημιουργήσει μια πραγματικά αξιολάτρευτη οικογένεια. 

Έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τους Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper, το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, οι οποίες αποτυπώνονται σε κάθε σχετική τους δημοσίευση. Η πιο πρόσφατη φωτογραφία, που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του David Beckham, θα λέγαμε πως είναι ο ορισμός της οικογενειακής θαλπωρής και ευτυχίας. Στη selfie απεικονίζεται η Victoria, o David Beckham και ανάμεσά τους, η χαριτωμένη τους κόρη, Harper. 

https://instagram.com/p/CEzKSHFBQNV/

Η δημοσίευση έγινε αμέσως viral και προκάλεσε καταιγισμό από σχόλια και αμέτρητα likes. Η μικρή Harper φαίνεται πως μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της, καθώς της έχει κληρονομήσει το ταλέντο και τη χάρη. Σε κάθε λήψη ποζάρει με νάζι μπροστά στον φακό και αποδεικνύει άλλωστε ότι έχει το στιλ στο DNA της. 

Η οικογένεια Beckhams κερδίζει με διαφορά όσον αφορά το δέσιμό της και κάθε φορά που δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητα της σχέσης των μελών της, ξετρελαίνει το Instagram. 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham-David Beckham: Σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.