CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez ποζάρει στα λευκά με την οικογένειά της σε μια φωτογραφία που μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι


The Jennettes

8 Σεπτεμβρίου 2020

Η Jennifer Lopez ποζάρει στα λευκά με την οικογένειά της σε μια φωτογραφία που μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία, η οποία μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι ενώ η star μοιάζει με νύφη!

Η λήψη έγινε στον κήπο του σπιτιού της, στο οποίο μένει με τον Alex Rodriguez, με αφορμή τον εορτασμό της Labour Day στις ΗΠΑ. Η star φοράει ένα λευκό αέρινο φόρεμα με μπότες ενώ ο ARod φοράει κι εκείνος, ένα λευκό μπλουζάκι με παντελόνι, ποζάροντας και οι δύο μπροστά από ένα μεγάλο δέντρο. Στο δέντρο βλέπουμε να κάθονται τα παιδιά τους, Emme, Max, Natasha και Ella, τα οποία είναι επίσης ντυμένα στα λευκά. 

https://instagram.com/p/CE182Scp2S3/

Η JLo εύχεται μέσω της συγκεκριμένης ανάρτησης, ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο ενώ παρόμοια φωτογραφία, που παραπέμπει περισσότερο σε γάμο, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο Alex Rodriguez. 

https://instagram.com/p/CE14E-Gnh-c/

Το ζευγάρι μοιάζει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ ενώ οι fans φυσικά, έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο ταιριαστοί είναι μεταξύ τους. Η ανάρτηση συγκέντρωσε αμέσως likes και comments ενώ θα λέγαμε, πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ο ορισμός της οικογενειακής ευτυχίας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.