CELEBRITIES

H γλυκιά throwback φωτογραφία της Tina Lawson με την κόρη της, Beyonce και τη Blue Ivy


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2020

H γλυκιά throwback φωτογραφία της Tina Lawson με την κόρη της, Beyonce και τη Blue Ivy

Η Beyonce και ο σύζυγός της, Jay- Z προτιμούν να μη δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες των παιδιών τους. Ωστόσο, η μαμά της διάσημης star, Tina Lawson ανέβασε πρόσφατα μία παλαιότερη φωτογραφία με την κόρη της και την εγγονή της, Blue Ivy, η οποία ενθουσίασε το κοινό τους στο Instagram. 

Οι τρεις γενιές, αγκαλιασμένες κάθονται στον καναπέ με στιλ ενώ μοιράζονται το ίδιο ύφος, που θα λέγαμε πως παραπέμπει σε μικρή δυσφορία. Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε από τη Lawson, αποτελεί μέρος μιας μικρής οικογεειακής στιγμής, που αγαπήθηκε πολύ στο Instagram εάν κρίνουμε από τα likes και τα comments που ακολούθησαν. 

https://instagram.com/p/CE-US9EjIdL/

Όπως εξομολογείται η γιαγιά και μητέρα της Beyonce, στη λεζάντα της φωτογραφίας, "της λείπουν πολύ" η κόρη και η εγγονή της ενώ η συγκεκριμένη λήψη υποδηλώνει πόσο έντονος είναι ο μητρικός δεσμός. Η Beyonce ποζάρει ντυμένη στα λευκά, έχοντας αφήσει τα εντυπωσιακά σγουρά μαλλιά της κάτω, αλλά και οι τρεις τους μοιάζουν λίγο κουρασμένες, ή τουλάχιστον έχουν στο πρόσωπό τους αποτυπωμένη, όπως προαναφέρθηκε, μια μικρή δυσφορία. 

H μικρή Blue Ivy αφιερώνει αρκετό χρόνο στον χορό, θυμίζοντας καταπληκτικά στις κινήσεις τη διάσημη μαμά της. Η ίδια ομοιότητα παρατηρείται φυσικά, και ανάμεσα στη Beyonce και τη μαμά της, Tina Lawson. 

Δείτε ακόμη: Beyoncé's Most Iconic Music Video Looks 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS