CELEBRITIES

Μeghan και Harry: H αγαπημένη συνήθεια του γιου τους Archie που τους φέρνει συχνά σε δύσκολη θέση


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2020

Μeghan και Harry: H αγαπημένη συνήθεια του γιου τους Archie που τους φέρνει συχνά σε δύσκολη θέση

Αχ, οι κίνδυνοι της εργασίας από το σπίτι. Ακόμη και ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αισθάνονται το άγχος με τις τηλεδιασκέψεις. Το ζευγάρι έχει κάνει πολλές απομακρυσμένες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας, από το σπίτι του στη Santa Barbara. Ωστόσο, o γιος τους Archie αντί να περνά χρόνο σε κάποιο από τα εννέα υπνοδωμάτια, που αναφέρονται στο ακίνητο ή στο παιδικό, ο 1χρονος, Archie, θέλει να βρίσκεται κοντά στους γονείς του.

Ο συγγραφέας του Finding Freedom και ο βασιλικός δημοσιογράφος Omid Scobie αποκάλυψε σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast του, The Heir Pod, ότι ο Archie διακόπτει συχνά τις βιντεοκλήσεις των Sussexes. "Μου άρεσε πολύ να ανακαλύπτω τις καθημερινές τους κλήσεις Zoom με τις διάφορες πρωτοβουλίες και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται", ξεκίνησε ο Scobie, προσθέτοντας, "Και πώς ο Archie ανεβαίνει μπροστά από την κάμερα και παίζει". Όπως αποδεικνύεται, το Zoom είναι μια πλατφόρμα που όλοι μαθαίνουμε πώς να πλοηγηθούμε, έτσι και ο Harry και η Μeghan δεν διαφέρουν.

https://instagram.com/p/B_2EPjLJKrl/

Αυτή δεν είναι η πρώτη πληροφορία, που έχουμε λάβει σχετικά με τις συνήθειες βιντεοδιάσκεψης του Archie. Τον Μάιο, οι Sussexes μοιράστηκαν μια σπάνια ματιά του γιου τους για τα πρώτα του γενέθλια. H Meghan διάβαζε το παιδικό βιβλίο Duck! Rabbit! σε ένα βίντεο για το Instagram Save the Children UK. Ακόμη και σε αυτή τη σύντομη ανάγνωση, μπορεί κανείς να πει ότι ο Archie έχει ταλέντο μπροστά στην κάμερα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.