CELEBRITIES

Gisele Bündchen: «Πάθαινα κρίσεις πανικού και ζήτησα βοήθεια»


The Jennettes

12 Σεπτεμβρίου 2020

Gisele Bündchen: «Πάθαινα κρίσεις πανικού και ζήτησα βοήθεια»

Σε μια βαθιά εξομολόγηση προχώρησε η Βραζιλιάνα καλλονή, Gisele Bündchen στα social media περιγράφοντας πώς κατάφερε να ελέγξει τα ψυχολογικά προβλήματα που της προκάλεσε η επιτυχία που γνώρισε ως μοντέλο και η πίεση να είναι συνεχώς «τέλεια».

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, όπου εμφανίζεται χωρίς make-up αγκαλιά με το σκύλο της, αναφέρει: «Από την εμπειρία μου έμαθα ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο. Πολλές φορές μια μικρή υπενθύμιση ότι τα άσχημα συναισθήματα τελικά θα εξαφανιστούν, μπορεί να λειτουργήσει σαν φάρος ελπίδας. Το άγχος συχνά μας κάνει να νιώθουμε ότι κυριεύει τα πάντα στη ζωή μας και κάποιες φορές χρειαζόμαστε μια υποστηρικτική προτροπή που θα μας βοηθήσει να σπάσουμε αυτόν τον φαύλο κύκλο της διαρκούς ανησυχίας. Οι κρίσεις πανικού που είχα, ήταν δύσκολες για μένα και ζήτησα βοήθεια. Σε στιγμές σαν κι αυτές, η οικογένεια, οι φίλοι και οι ειδικοί μπορούν να βοηθήσουν. Όπως επίσης οι αναπνοές και οι τεχνικές διαλογισμού. Το πιο σημαντικό είναι να μην παραμένεις αδρανής αλλά να ψάξεις εναλλακτικές λύσεις. Η ζωή είναι το πολυτιμότερο δώρο – και κάθε μέρα της αξίζει».

https://instagram.com/p/CE6w-O5ASgV/

Πριν λίγους μήνες μάλιστα σε συνέντευξή της στη Vogue Australia είχε αποκαλύψει ότι η διακοπή κάποιων κακών συνηθειών, τη βοήθησαν να διατηρεί το άγχος της και τις κρίσεις πανικού υπό έλεγχο.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.