CELEBRITIES

Η Sharon Stone καταρρίπτει κάθε μύθο: «Η άποψη ότι η εμφάνιση δεν είναι σημαντική, είναι ένα τεράστιο ψέμα»


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2020

Η Sharon Stone καταρρίπτει κάθε μύθο: «Η άποψη ότι η εμφάνιση δεν είναι σημαντική, είναι ένα τεράστιο ψέμα»

Η ηθοποιός Sharon Stone απορρίπτει την άποψη που λέει ότι η εμφάνιση δεν είναι τα πάντα.

Η διάσημη ηθοποιός, γνωστή για ρόλους σε ταινίες όπως το "Basic Instinct" και το "Casino", μίλησε στην Telegraph σε συνέντευξη, στην οποία είπε ότι δεν συμφωνεί με την άποψη ότι "η εμφάνιση δεν έχει τόση σημασία", υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα «μεγάλο και ανόητο ψέμα».

«Και, παρεμπιπτόντως, δεν συνειδητοποιείς καν πόσο σημαντικό είναι όταν αρχίζει και λειτουργεί υπέρ σου», δήλωσε η ηθοποιός, 62 ετών. «Έχω πάψει να επιτρέπω σε άλλους ανθρώπους να μου λένε πώς πρέπει να είναι το πρόσωπο και το σώμα μου. Όπως συνέχισε η ίδια, «Δεν χρειάζεται να μείνεις ένα όμορφο κορίτσι για πάντα, και πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε όλες το γεγονός ότι είναι ωραίο να είσαι μια ενήλικη και έξυπνη γυναίκα. Εάν ο σύντροφός σας δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν είναι ενήλικας και δεν πρέπει να είστε μαζί του».

Η Stone έκανε παρόμοια σχόλια σε μια συνέντευξη του 2019 στο Allure όταν μίλησε για μια κακή εμπειρία στο “Basic Instinct”, όπου όπως πίστευε, το σώμα της κρίθηκε άδικα. «Είμαι τόσο ευγνώμων για το σώμα μου. Όταν ήμουν νεότερη, όλοι μου έλεγαν τι πήγαινε στραβά με το σώμα μου. Όταν μπήκα στο "Basic Instinct", προσέλαβαν έναν make up artist που άπλωνε πάνω μου κιλά μακιγιάζ κάθε μέρα και κάθε μέρα πήγαινα στο trailer μου και το αφαιρούσα. Αλλά δεν μου επιτράπηκε να επιλέξω τον make up artist μου, ούτε το όνομά μου εμφανιζόταν στην αφίσα», είπε.

Η Stone πρόσθεσε ότι αισθάνεται καλύτερα κάθε χρόνο που περνάει. «Άρχισα να καταλαβαίνω ότι επρόκειτο να γίνω μια Ευρωπαία γυναίκα που μεγαλώνει όμορφα και που μπορεί να καταλάβει ότι οι γυναίκες είναι πιο όμορφες από τα κορίτσια επειδή ξέρουν κάτι παραπάνω», κατέληξε.

Αν και η star έχει αποκαλύψει μερικές από τις ανασφάλειες της τα τελευταία χρόνια, προσπαθεί ακόμα να διατηρήσει το σώμα της σε καλή κατάσταση. Δεδομένου ότι δεν κατάφερε να πάει στο γυμναστήριο κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, είπε στην Telegraph ότι έχει θεσπίσει ένα πρόγραμμα προπόνησης από το σπίτι.
«Θα κάνω 30 squats την ημέρα και θα σηκώνω αυτές τις μπάλες των 7 κιλών όταν βλέπω τηλεόραση, απλώς και μόνο επειδή δεν μπορώ να πάω στο γυμναστήριο αυτές τις μέρες», εξήγησε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.