CELEBRITIES

"Hold Still": Η Kate Middleton μοιράστηκε τις τελικές επιλογές για την έκθεση φωτογραφίας


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2020

"Hold Still":  Η Kate Middleton μοιράστηκε τις τελικές επιλογές για την έκθεση φωτογραφίας

Η Kate Middleton δημοσίευσε στο Instagram ένα κολάζ από τις 100 φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, μέσα από 31.000 υποβολές για την έκθεση φωτογραφίας «Hold Still».

Η συλλογή των 100 φωτογραφιών στοχεύει να παρουσιάσει προσωπικές και συλλογικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλες οι φωτογραφίες της έκθεσης είναι διαθέσιμες για ψηφιακή προβολή στο website της Εθνικής Πινακοθήκης.

https://instagram.com/p/CFHcHiSFq2b/

"Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, σε συνεργασία με το @NationalPortraitGallery, προσκαλέσαμε ανθρώπους όλων των ηλικιών, από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο να υποβάλουν ένα φωτογραφικό πορτραίτο που είχαν τραβήξει κατά τη διάρκεια του lockdown" ανέφερε η λεζάντα του Kensington Royal στο Instagram. "Οι εικόνες παρουσιάζουν ένα μοναδικό ρεκόρ των κοινών και ατομικών μας εμπειριών κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης περιόδου της ιστορίας, μεταφέροντας χιούμορ και θλίψη, δημιουργικότητα και καλοσύνη, τραγωδία και ελπίδα".

Δείτε ακόμη: Η λαμπερή εμφάνιση της Kate Middleton δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.