CELEBRITIES

Η Bella Hadid ποζάρει δείχνοντας τη «φουσκωμένη» κοιλιά της παρέα με την έγκυο αδερφή της, Gigi


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2020

Η Bella Hadid ποζάρει δείχνοντας τη «φουσκωμένη» κοιλιά της παρέα με την έγκυο αδερφή της, Gigi

Η Bella και η Gigi Hadid ποζάρουν και οι δυο μαζί με φουσκωμένες κοιλιές, μπερδεύντας κατά κάποιο τρόπο τους fans τους. Ωστόσο η Bella ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Η Bella Hadid μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram της. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στο αγρόκτημα της οικογένειάς τους στην Πενσυλβανία, όπου πέρασαν μεγάλο μέρος του χρόνου κατά τη διάρκεια της καραντίνας. “11 Ιουνίου 2020 " έγραψε η Bella. "Δύο ψωμάκια ψήνονται, το δικό μου είναι από το burger που μόλις έφαγα και της Gigi είναι από τον Zayn Malik. Σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ που δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω”, σχολίασε χαρακτηριστικά η Bella κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram.

https://instagram.com/p/CFKl3eRg-Ri/

Η Gigi απέφευγε σκόπιμα να μοιράζεται φωτογραφίες της από την εγκυμοσύνη της. Όμως πια καθώς η εγκυμοσύνη της έχει προχωρήσει αρκετά, δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της με τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Δείτε ακόμη: Gigi Hadid-Irina Shayk-Rosie Huntington: Έλαμψαν στο catwalk του οίκου Versace

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.