CELEBRITIES

Η σπάνια φωτογραφία της Michelle Obama με τη μητέρα της και τον αδερφό της


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2020

Η σπάνια φωτογραφία της Michelle Obama με τη μητέρα της και τον αδερφό της

H Michelle Obama κυκλοφόρησε το πρώτο της επεισόδιο στο Podcast στις 29 Ιουλίου με καλεσμένο τον αγαπημένο της σύζυγο και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama. 

Η πρώην Πρώτη Κυρία ολοκληρώνει τη σειρά των υπέροχων αυτών επεισοδίων με αναδρομή στο παρελθόν μέσα από μνήμες της παιδικής της ηλικίας. Έτσι, η Michelle Obama αποφάσισε να έχει για τελευταίους καλεσμένους, τη μητέρα της και τον αδερφό της! Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, μαζί με τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα, προκαλώντας αμέτρητα σχόλια και likes. 

Η Michelle εμφανίζεται να κρατάει αγκαλιά τη μητέρα της, Marion, με την οποία μοιάζει πολύ, ενώ δίπλα από εκείνη, κάθεται ο αδερφός της Obama, Craig. Και οι τρεις τους είναι ντυμένοι στα λευκά ενώ εστιάζουν γεμάτοι χαμόγελο στον φακό!

https://instagram.com/p/CFMtNdqggHf/

Το Michelle Obama Podcast ολοκληρώνεται με τον πιο νοσταλγικό τρόπο αφού η συζήτηση επικεντρώνεται στα νεανικά χρόνια της Obama και στα μαθήματα που έχει πάρει στη ζωή της. Όπως γράφει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Για το τελευταίο μου επεισόδιο στο #MichelleObamaPodcast, κάλεσα την υπέροχη μητέρα μου και τον αδερφό μου @CraigMalRob για να μιλήσουν για την ανατροφή μας στη Νότια Πλευρά του Σικάγου. Πολλές φορές, σκέφτομαι ότι εγώ κι ο Craig ήμασταν πολύ τυχεροί που είχαμε αυτούς τους γονείς....που μας εξόπλισαν με αγάπη δίχως όρους, και υποστήριξη. Που μας έδωσαν χώρο να μεγαλώσουμε και να κάνουμε λάθη, αντιμετωπίζοντάς μας πάντα ισότιμα". 

Το πρώτο και το τελευταίο επεισόδιο του Podcast της Michelle, φαίνεται πως είχαν το περισσότερο ενδιαφέρον αφού είχαν για καλεσμένους τους, τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της! 

Δείτε ακόμη: Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.