CELEBRITIES

H Sharon Stone ποζάρει στα 62 της πιο εντυπωσιακή από ποτέ


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2020

H Sharon Stone ποζάρει στα 62 της πιο εντυπωσιακή από ποτέ

H Sharon Stone ποζάρει στα 62 της για το περιοδικό Town & Country και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η διάσημη ηθοποιός του Ηollywood, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το αστυνομικό θρίλερ «Βασικό Ένστικτο» με τον Michael Douglas, παραμένει υπέροχη στη νέα δεκαετία της ζωής της και το στιλ της μας εμπνέει διαρκώς.

Άλλωστε η ίδια είναι το συνώνυμο της διαχρονικής ομορφιάς και του αισθησιασμού. Όσα χρόνια και να περάσουν, είναι μια αληθινή θεά και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Αυτή την φορά βρέθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού και φωτογραφήθηκε στην εξοχή σε ένα άκρως εντυπωσιακό σπίτι.

https://instagram.com/p/CFNkrdknTRL

Χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε, η ίδια δήλωσε πως είναι χαρούμενη που μεγαλώνει και έχει καταλάβει ότι δεν είναι πλέον νέα αλλά απολαμβάνει αυτή τη φάση της ζωής της. Είναι μάλιστα, πιο ρεαλίστρια και ξέρει να διεκδικεί καλύτερα.

https://instagram.com/p/CFMltE7n_3U

Η star του Bασικού Ενστίκτου παραμένει εκθαμβωτική και αφήνει τους πάντες άφωνους με την νεανική και σέξι εικόνα της.

https://instagram.com/p/CFNdvr_poLk

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.