CELEBRITIES

H Kylie Jenner δείχνει τι κουβαλά στην τσάντα της ως νέα μαμά


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2020

H Kylie Jenner δείχνει τι κουβαλά στην τσάντα της ως νέα μαμά

Η Kylie Jenner είναι μια νέα μαμά και παράλληλα πολύ δραστήρια επιχειρηματίας, αλλά φροντίζει με τις επιλογές που κάνει στις εμφανίσεις της, όσο και με τα beauty looks της, να μας δείχνει όλες τις νέες τάσεις της σεζόν. Και τώρα που η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει, η ίδια αποφάσισε να ανεβάσει ένα video στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube ώστε να δείξει τι έχει μέσα η τσάντα μιας νέας μαμάς.

Εκτός από τα απολύτως απαραίτητα όπως το πορτοφόλι και τα κλειδιά της, δεν αποχωρίζεται πολλά προϊόντα μακιγιάζ και skincare από την εταιρεία της, Kylie Cosmetics, αλλά και αρκετά παιχνίδια, όπως και snacks για τη μικρή της κόρη, Stormi.  

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά είπε η ίδια, ο χρόνος που έχει ανάμεσα στα καθημερινά meetings, είναι περιορισμένος, για αυτό θέλει να έχει πολλές φορές την κόρη της μαζί της για να μην χάνουν τις στιγμές τους.

https://www.youtube.com/watch?v=jrVmGew1ztk

Δείτε ακόμη:

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.