CELEBRITIES

Η σπάνια φωτογραφία της Anna Kournikova και του Enrique Iglesias με την πιο μικρή τους κόρη, Mary


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2020

Η σπάνια φωτογραφία της Anna Kournikova και του Enrique Iglesias με την πιο μικρή τους κόρη, Mary

Ο Enrique Iglesias και η Anna Kournikova καλωσόρισαν στα τέλη Ιανουαρίου, το τρίτο τους παιδί μέσω Instagram. 

 Η μικρή Mary έχει κλέψει την καρδιά όλης της οικογένειας ενώ η φωτογραφία που δημοσίευσε η μαμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξετρέλανε τους fans του ζευγαριού. Σχεδόν με αγγελική μορφή, η κόρη του Enrique και της Anna ποζάρει στα λευκά και μοιάζει με κούκλα! Όπως γράφει η μαμά της στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Wimbledon, σου έρχομαι", καθώς η ίδια είναι πρώην τενίστρια και έχει διακριθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στους γυναικείους αγώνες. 

https://instagram.com/p/CFNTKT9hO4t/

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι αποφεύγει να κοινοποιεί φωτογραφίες με τα παιδιά ενώ επίσης, οι δυο τους είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους όταν πρόκειται να μιλήσουν για εκείνα. Μάλιστα, κάθε εγκυμοσύνη της Anna Kournikova παρέμενε κρυφή. Το διάσημο ζευγάρι έχει δύο ακόμη παιδιά, τα δίδυμα, Lucy και Nicholas, που απέκτησε το 2017. 

Όπως έχει αναφέρει ο Iglesias σε συνέντευξή του, τα δίδυμα δέχτηκαν πολύ εύκολα τον ερχομό της Mary. "Η Lucy και ο Nicholas αγαπούν πολύ το μωρό. Υπάρχει μεταξύ τους ηλικιακή διαφορά δύο χρόνων οπότε στην αρχή τρόμαζα για τις αντιδράσεις που θα είχαν μετά τη γέννησή της, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα γρήγορα".

Δείτε ακόμη: 5 + 1 φωτογραφίες που απαθανατίζουν το θαύμα της γέννησης 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.