CELEBRITIES

H Halle Berry αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο με μια φωτογραφία στο Instagram


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2020

H Halle Berry αποκάλυψε τον νέο της σύντροφο με μια φωτογραφία στο Instagram

H Halle Berry το τελευταίο διάστημα, ήταν ιδιαίτερα υπαινικτική σε δημοσιεύσεις της στο Instagram σχετικά με τον νέο έρωτα που έχει μπει στη ζωή της. 

Σε ένα post της, είχαμε δει τα πόδια της star να είναι μπερδεμένα με αυτά ενός άνδρα χωρίς να έχει δώσει κάποιο άλλο στοιχείο που να μαρτυρά ποιο είναι το πρόσωπο, που έχει κλέψει την καρδιά της.

https://instagram.com/p/CD9VLxqj66V/

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, η ηθοποιός αποφάσισε να αποκαλύψει την ταυτότητα του νέου της συντρόφου.

https://instagram.com/p/CFP6uTmpL-y/

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, τη βλέπουμε να φοράει ένα μαύρο t-shirt, το οποίο αναγράφει το όνομα του φίλου της. Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Τώρα ξέρετε" με μια καρδούλα αλλά και το emoji ενός ποδιού, ώστε οι θαυμαστές να κάνουν την κατάλληλη σύνδεση με τις προηγούμενες φωτογραφίες.

Ο τραγουδιστής Van Hunt είναι λοιπόν, το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της, ο οποίος θεωρείται ένας διακεκριμένος καλλιτέχνης της R&B μουσικής.

https://instagram.com/p/CEgTfYfBlXJ/

Πριν δύο εβδομάδες, στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο ίδιος είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία μαζί με τη Berry, στην οποία του δίνει ένα στοργικό φιλί στο μάγουλο. 

Δείτε ακόμη: Οι διάσημοι έρωτες που άφησαν εποχή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.