CELEBRITIES

Η Meghan Markle φιλοδοξεί να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ: Tι αναφέρουν οι πηγές


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2020

Η Meghan Markle φιλοδοξεί να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ: Tι αναφέρουν οι πηγές

H προεδρική καρέκλα των ΗΠΑ είναι μάλλον μια θέση που πολλοί επιθυμούν. Οι εκλογές στις ΗΠΑ πλησιάζουν και με την πανδημία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τελευταία η Αμερική το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο.

Πιθανότατα θα θυμάστε όταν ο Kanye West έβαλε υποψηφιότητά. Από ότι φαίνεται δεν είναι ο μόνος celeb που έχει μια τέτοια ιδέα στο μυαλό αφού όπως αναφέρει ο Jonathan Shalit, celebrity agent στην Sunday Telegraph το σενάριο η Meghan Markle να ασχοληθεί με την πολιτική και να διεκδικήσει την προεδρία είναι αρκετά πιθανό.

Ο Jonathan Shalit ο οποίος γνωρίζει την Δούκισσα του Sussex προσωπικά, είπε ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα και ότι ο ίδιος την έχει ακούσει να εκφράζει την πρόθεσή της αυτή.

«Είναι Αμερικανίδα, έχει κάθε δικαίωμα να κατέβει ως υποψήφια για την Προεδρία. O Ronald Reagan ήταν ένας B-list ηθοποιός πριν καταλήξει στον Λευκό Οίκο. Οπότε ποτέ μη λες ποτέ! Η αποδοχή, εξάλλου, της Meghan και του Harry στις Η.Π.Α είναι διαφορετική από αυτή στη Μεγάλη Βρετανία. Η Μεγάλη Βρετανία έχει μια σχέση αγάπης - μίσους με τους Sussexes, αλλά αυτό δεν ισχύει στις Η.Π.Α».

Θα μπορούσε όμως να εκλεγεί πρόεδρος εάν ήταν υποψήφια;

Σε αυτή την ερώτηση ο Shakit τόνισε ότι «Νομίζω ότι η Meghan είναι πολύ φιλόδοξη, αλλά σ' αυτή τη χώρα αυτό καμιά φορά θεωρείται ένα δυσάρεστο στοιχείο στον χαρακτήρα κάποιου. Ωστόσο, έχει ήδη καταφέρει πολλά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.