CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston με την εμφάνισή της στα βραβεία Emmy απέδειξε ξανά την διαχρονική αξία ενός L.B.D


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2020

Η Jennifer Aniston με την εμφάνισή της στα βραβεία Emmy απέδειξε ξανά την διαχρονική αξία ενός L.B.D

Τα βραβεία Emmy πραγματοποιήθηκαν φέτος με πολύ διαφορετικό τρόπο απ' ότι συνήθως, με τους celebrities να δίνουν το παρών εικονικά στην τελετή από τον καναπέ του σπιτιού τους. Αυτό δεν εμπόδισε όμως τους μεγαλύτερους stars να φέρουν κάτι από τη λάμψη τους στo event.

Οι γυναίκες φόρεσαν εντυπωσιακά και κομψά φορέματα και οι άντρες, υποψήφιοι και καλεσμένοι με τα σμόκιν τους. Η αγαπημένη όλων, Jennifer Aniston, η οποία έγινε πρόσφατα viral όταν συνάντησε εικονικά τον Brad Pitt, ήταν υποψήφια για τον ρόλο της στο «The Morning Show».

https://instagram.com/p/CFYQLGhjo2j/

Η Jenn ενθουσίασε τους πάντες όταν εμφανίστηκε με τον Jimmy Kimmel στη σκηνή του άδειου Staples Center. Η 51χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα του John Galliano για τον οίκο Dior και ήταν χωρίς υπερβολές εκθαμβωτική. Το σέξι, slip dress, με βαθύ ντεκολτέ και ασύμμετρο τελείωμα με βολάν, αναδείκνυε υπέροχα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Το συνδύασε με μαύρα strappy πέδιλα Dior και statement διαμαντένιο κολιέ, βραχιόλι και ασορτί δαχτυλίδι. Τα μαλλιά της όπως πάντα έπεφταν καλοχτενισμένα στους ώμους της. Η ίδια μοιράστηκε και μια φωτογραφία από την προετοιμασία της για το show, στην οποία εμφανίζεται να φορά μάσκα ομορφιάς και να απολαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια, καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.