Αποκαλύφθηκε η άγνωστη σχέση του Brad Pitt με τη Σαϊεντολογία

The Jennettes
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν άγνωστες μέχρι τώρα πληροφορίες για την σχέση του Brad Pitt με την Σαϊεντολογία. Η εφημερίδα "The Sun" έκανε ένα εκτενές δημοσίευμα και η αλήθεια είναι ότι όλα όσα μάθαμε είναι άγνωστα σε όλη την περίοδο της καριέρας του διάσημου ηθποιού.

να λάμβανε μέρος σε πολύωρες τελετές εξαγνισμού, οι οποίες γίνονταν σε σάουνα με μια 15χρονη Πηγή: www.lifo.gr

Σύμφωνα μάλιστα, με τη βρετανική εφημερίδα πριν ξεκινήσει η καριέρα του στο Hollywood, είχε συμμετάσχει σε διαδικασίες «εξαγνισμού», που περιελάμβαναν πολύωρη παραμονή σε σάουνα με μία έφηβη κοπέλα, και είχε δεχτεί λεκτικές επιθέσεις από τους επόπτες του σε ειδικές συνεδρίες.

View this post on Instagram

Where are you from?🌎

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

Χαρακτηριστικά η πηγή ανέφερε:

«Εκείνο το διάστημα με εκπαίδευαν για τη θέση του επόπτη μαθημάτων, γι’ αυτό με είχαν στείλει στο κέντρο του Πόρτλαντ. Εκεί γνώρισα την έφηβη κόρη του διευθυντή μιας εταιρείας της Σαϊεντολογίας στο Πόρτλαντ. Ένα από τα πράγματα, που μου είπε, ήταν πως ο Brad Pitt υποβληθηκε στη διαδικασία εξαγνισμού στο Celebrity Center Portland, και ότι το έκανε εκεί για να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας». Σύμφωνα με τα αρχεία της Σαϊεντολογίας, ο ηθοποιός ολοκλήρωσε κάποιες συνεδρίες τον Ιούλιο του 1991.

View this post on Instagram

1990!

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

Το 1993, ο Pitt αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει άλλο την Σαϊεντολογία καθώς δεν του ταιριάζει, και αν και αρκετοί προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, εκείνος δεν άλλαξε γνώμη.

Δείτε ακόμη: