CELEBRITIES

H Selena Gomez δείχνει την πιο όμορφη «ατέλεια» της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με μαγιό στο Instagram


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2020

H Selena Gomez δείχνει την πιο όμορφη «ατέλεια» της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με μαγιό στο Instagram

H Selena Gomez πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μαγιό, στην οποία φαίνεται η ουλή από την εγχείρηση της για την μεταμόσχευση νεφρού. 

Η διάσημη τραγουδίστρια της pop μουσικής, προχώρησε σε επέμβαση το 2017 προκειμένου να θεραπεύσει την ασθένεια του λύκου. Έτσι, έλαβε δωρεά οργάνου από τη φίλη της, Francia Raisa, αποφασίζοντας να δείξει τώρα τα σημάδια από την επέμβαση.

https://instagram.com/p/CFhtu__j9zy/

 Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που "αγκαλιάζει" κάθε σημείο του σώματός μας: «Όταν έκανα τη μεταμόσχευση νεφρού, θυμάμαι ότι ήταν δύσκολο να δείξω αρχικά την ουλή μου. Δεν ήθελα να φαίνεται σε φωτογραφίες, οπότε φορούσα ρούχα που θα την κάλυπταν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, νιώθω σίγουρη σχετικά με το ποια είμαι και για το τι πέρασα και είμαι περήφανη γι’ αυτό».

Η 28χρονη star πόζαρε με ένα γαλάζιο ολόσωμο μαγιό δίπλα στο υδρομασάζ, που φιλοξενείται στην αυλή του σπιτιού της, ενώ η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για την ασθένειά της ήταν το 2015. Η φωτογραφία της λειτουργεί ενθαρρυντικά απέναντι στις όποιες μικρές, αλλά όμορφες ατέλειές μας ενώ φυσικά, η συγκεκριμένη λήψη απέσπασε αμέτρητα σχόλια και likes από τους fans της Selena. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.