Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της Adele στο Instagram μετά τη μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της

The Jennettes
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

H Adele φαίνεται πως έχει μεταβεί σε μια περίοδο της ζωής της, η οποία κυριολεκτικά την έχει μεταμορφώσει. 

Φανερά αδυνατισμένη και πιο λαμπερή από ποτέ, η star αποπνέει αυτοπεποίθηση και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Αυτή τη φορά, η Adele δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου η ίδια ποζάρει μαζί με τη φίλη της, Nicole Richie με αφορμή τα γενέθλια της τελευταίας. 

https://instagram.com/p/CFntu0DgxB0/

Η λήψη εντυπωσιάζει αφού για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται η υπέροχη σιλουέτα της Adele και η απίστευτη αλλαγή της. Φορώντας ένα κομψό μαύρο φόρεμα, η διάσημα τραγουδίστρια προσφέρει ένα αβίαστο χαμόγελο στη φίλη της και στην κάμερα, που απογειώθηκε από τους fans της. Η ίδια επέλεξε να έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν εντυπωσιακό κότσο ενώ τη βλέπουμε να φοράει χρυσούς κρίκους. 

Η Adele έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της έπειτα από τη μεγάλη απώλεια κιλών, πως η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής. Εκτός όμως από τη γυμναστική, η Adele φροντίζει να ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή γιατί θέλει να αποτελεί καλό παράδειγμα για τον γιο της. «Έχω αλλάξει δραστικά τα τελευταία δύο χρόνια και συνεχίζω να αλλάζω», έχει δηλώσει η ίδια σε post στο Instagram. «Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να πηγαίνετε βόλτα, να γελάτε δυνατά σε κάθε ευκαιρία και να αγαπάτε τον εαυτό σας»!