CELEBRITIES

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της Adele στο Instagram μετά τη μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2020

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της Adele στο Instagram μετά τη μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της

H Adele φαίνεται πως έχει μεταβεί σε μια περίοδο της ζωής της, η οποία κυριολεκτικά την έχει μεταμορφώσει. 

Φανερά αδυνατισμένη και πιο λαμπερή από ποτέ, η star αποπνέει αυτοπεποίθηση και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Αυτή τη φορά, η Adele δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου η ίδια ποζάρει μαζί με τη φίλη της, Nicole Richie με αφορμή τα γενέθλια της τελευταίας. 

https://instagram.com/p/CFntu0DgxB0/

Η λήψη εντυπωσιάζει αφού για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται η υπέροχη σιλουέτα της Adele και η απίστευτη αλλαγή της. Φορώντας ένα κομψό μαύρο φόρεμα, η διάσημα τραγουδίστρια προσφέρει ένα αβίαστο χαμόγελο στη φίλη της και στην κάμερα, που απογειώθηκε από τους fans της. Η ίδια επέλεξε να έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν εντυπωσιακό κότσο ενώ τη βλέπουμε να φοράει χρυσούς κρίκους. 

Η Adele έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της έπειτα από τη μεγάλη απώλεια κιλών, πως η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής. Εκτός όμως από τη γυμναστική, η Adele φροντίζει να ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή γιατί θέλει να αποτελεί καλό παράδειγμα για τον γιο της. «Έχω αλλάξει δραστικά τα τελευταία δύο χρόνια και συνεχίζω να αλλάζω», έχει δηλώσει η ίδια σε post στο Instagram. «Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να πηγαίνετε βόλτα, να γελάτε δυνατά σε κάθε ευκαιρία και να αγαπάτε τον εαυτό σας»!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS