CELEBRITIES

Nicole Poturalski: Η φημολογούμενη νέα σύντροφος του Brad Pitt περπάτησε στο Fashion week του Μιλάνου


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2020

Nicole Poturalski: Η φημολογούμενη νέα σύντροφος του Brad Pitt περπάτησε στο Fashion week του Μιλάνου

Τα ξένα μέσα δεν σταματούν να γράφουν ότι ο Brad Pitt είναι ερωτευμένος με το γνωστό μοντέλο, Nicole Poturalski και πλέον θέλουν να μαθαίνουν ότι περιστρέφεται γύρω από αυτή τη σχέση. Η φημολογούμενη λοιπόν νέα σύντροφος του Brad Pitt περπάτησε στο Fashion week του Μιλάνου και οι εικόνες έκαναν το γύρο του Internet. 

Το 27χρονο μοντέλο, το οποίο είναι κυρίως γνωστό για την συμμετοχή του σε editorial μόδας, έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο catwalk στις 25 Σεπτεμβρίου και περπάτησε για τον οίκο BOSS. Με την παρουσία περιορισμένου αριθμού καλεσμένων, το ζωντανό runway ήταν άκρως εντυπωσιακό αλλά δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί το πόσο δυναμική ήταν η Nicole Poturalski.

Η Nicole μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της στην πασαρέλα με ένα μαύρο ημιδιάφανο φόρεμα με σκισίματα στο πλάι και έγραψε: “Σε ευχαριστώ Boss, ακόμα ονειρεύομαι αυτή την τέλεια επίδειξη”.

https://instagram.com/p/CFmZYgEq1bN

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.