CELEBRITIES

Η Michelle Obama αποκάλυψε το νέο της hobby μέσα στην καραντίνα, αιφνιδιάζοντας τους οπαδούς της


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2020

Η Michelle Obama αποκάλυψε το νέο της hobby μέσα στην καραντίνα, αιφνιδιάζοντας τους οπαδούς της

Η αλήθεια είναι πως η καραντίνα έφερε μαζί της νέες ασχολίες και hobbies, και στη ζωή των διασήμων.

Μία από τις προσωπικότητες που αποφάσισαν να καταπιαστούν με μια νέα δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του lockdown, είναι η Michelle Obama, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα πως ξεκίνησε το πλέξιμο.

Ωστόσο, εκείνο που εξομολογήθηκε, είναι πως η εύρεση δασκάλου πλεξίματος είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία όταν είσαι παγκοσμίως γνωστή. Έτσι, η Πρώην Πρώτη Κυρία δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ψευδώνυμο για να καταφέρει να επικοινωνήσει με γυναίκες που πλέκουν μέσω του διαδικτύου. 

Συμμετέχοντας λοιπόν, με ψεύτικο όνομα σε group πλεξίματος, η Obama δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουν ότι είμαι σε αυτή την κοινότητα πλεξίματος, επειδή δεν χρησιμοποιώ το πραγματικό μου όνομα, αλλά μαθαίνω πολλά πράγματα για το πλέξιμο, μιλάω με δασκάλους για τα σχέδια και όλα αυτά». Όπως συνέχισε μάλιστα, «Άρχισα να πλέκω. Κατά την διάρκεια αυτής της καραντίνας, έχω πλέξει μια κουβέρτα, περίπου πέντε κασκόλ, τρεις μπλούζες, δύο σκουφιά για τον Barack, και μόλις τελείωσα το πρώτο μου ζευγάρι γάντια για την Μαλία. Το ένα είναι διπλάσιο σε μέγεθος από το άλλο. Ακόμη το δουλεύω όσον αφορά στο ράψιμο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.