CELEBRITIES

Julianne Moore: Η μυστική «συνταγή» ενός ευτυχισμένου γάμου


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2020

Julianne Moore: Η μυστική «συνταγή» ενός ευτυχισμένου γάμου

Ποιο είναι το μυστικό που χαρίζει την απόλυτη ευτυχία σε κάποια ζευγάρια και μάλιστα για δεκαετίες, ενώ άλλα αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους; Τη δική της απάντηση έδωσε η διάσημη ηθοποιός, Julianne Moore.

Μιλώντας στην ηθοποιό Drew Barrymore, κατά τη διάρκεια του “The Drew Barrymore Show”, η Moore αποκάλυψε το δικό της μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο. «Το μόνο πράγμα που νομίζω ότι μπορώ να πω είναι πως πιστεύω ότι και οι δύο πρέπει πραγματικά να θέλουν να είναι παντρεμένοι. Έχω δει περιπτώσεις στις οποίες τα πράγματα δεν λειτουργούν για τους ανθρώπους γιατί ένα από τα δύο μέρη της σχέσης δεν θέλει να είναι εκεί» και συνέχισε «Πρέπει πραγματικά να περνάς καλά. Πρέπει ο άλλος να σε κάνει να γελάς, αν δεν σε κάνει να γελάς αυτό σε σκοτώνει», τόνισε χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/vgtiRkne-48

Η Julianne Moore σημείωσε επίσης ότι παρά το γεγονός ότι είναι 24 χρόνια μαζί με τον σύζυγό της, εκείνη δεν νιώθει σαν να έχει περάσει τόσος καιρός.

Δείτε ακόμη: Οι πιο διάσημοι έρωτες που γεννήθηκαν στο πλατό 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.