CELEBRITIES

H Hailey και ο Justin Bieber Bieber γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους με τις πιο τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2020

H Hailey και ο Justin Bieber Bieber γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους με τις πιο τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram

H Hailey και ο Justin Bieber έκλεισαν έναν χρόνο έγγαμου βίου, γιορτάζοντας το ιδιαίτερο γεγονός στο Instagram με κάποιες πολύ ρομαντικές και τρυφερές αναρτήσεις.  

Την Τετάρτη, ο 26χρονος Bieber δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο τους, εκφράζοντας τον μεγάλο έρωτα για τη γυναίκα του. Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Hailey Bieber, είμαι τόσο τυχερός που είμαι ο σύζυγός σου! Μου μαθαίνεις τόσα πολλά κάθε μέρα και με κάνεις καλύτερο άνθρωπο! Δεσμεύομαι για το υπόλοιπο της κοινής μας ζωής να σε στηρίζω, όπως ο Θεός όρισε. Η καρδιά μου επιζητά να εκπληρώσεις δίπλα μου, ακόμη και τα πιο τρελά όνειρά σου! Υπόσχομαι να σε βάζω πάντα προτεραιότητα και να δείχνω υπομονή και ευγένεια! Ευτυχισμένη επέτειο, όμορφο και γλυκό μου κορίτσι". 

https://instagram.com/p/CFxVbJtHa-4/

Η Baldwin απάντησε στο ξεχωριστό post του άντρα της με μια φωτογραφία, που επίσης συγκίνησε τους θαυμαστές του ζευγαριού. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη γαμήλια φωτογραφία που ανέβασε, "Πριν από έναν χρόνο, κάναμε έναν ιδανικό γάμο. Εύχομαι να μπορούσα να ζήσω ξανά και ξανά αυτή τη μέρα". 

Φυσικά, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν εκείνα των διάσημων φίλων του ζευγαριού, όπως της Ashley Graham και της Justine Skye. Η Hailey και ο Justin δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αυτό είναι κάτι, που είναι διάχυτο πίσω από κάθε τους post στο Instagram. 

https://instagram.com/p/CFxO8IzFNBG/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.