Η Gwyneth Paltrow έκλεισε δύο χρόνια γάμου με τον Brad Falchuk και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

The Jennettes
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020

Η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk έκλεισαν μαζί δύο χρόνια γάμου και το ευτυχισμένο ζευγάρι πήγε διακοπές προκειμένου να γιορτάσει την επέτειό του. 

Ταξιδεύοντας στη Νέα Υόρκη, η Paltrow δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του συζύγου της και αυτό το αποδεικνύει η παρακάτω φωτογραφία. Η star δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια λήψη, που δίνει μια μικρή γεύση στο κοινό από τη ρομαντική τους απόδραση. 

https://instagram.com/p/CFu3tIVDP0a/

 Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια και η παραπάνω φωτογραφία αποδεικνύει πως και οι δυο νιώθουν σαν να μην πέρασε μια μέρα από εκείνη την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Το ζευγάρι απόλαυσε χαλαρωτικές στιγμές σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα σε μια λίμνη, που απέχει 5 ώρες από την πόλη της Νέας Υόρκης.

Η 48χρονη διάσημη ηθοποιός γνώρισε τον 49χρονο Brad το 2010 στα πλαίσια μια εκδήλωσης του Glee. Ωστόσο, άρχισαν να βγαίνουν το 2014 και από τότε η ιστορία αγάπης τους εκτυλίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο γάμος τους έγινε σε στενό κύκλο αφού οι καλεσμένοι ανέρχονταν στους 70, γεγονός το οποίο υποδηλώνει ότι απολαμβάνουν περισσότερο να μοιράζονται τα πιο όμορφα γεγονότα της ζωής τους δίπλα μόνο στα πιο αγαπημένα πρόσωπα.