CELEBRITIES

Η Michelle και ο Barack Obama γιόρτασαν 28 χρόνια γάμου, στέλνοντας το πιο ηχηρό μήνυμα


The Jennettes

5 Οκτωβρίου 2020

Η Michelle και ο Barack Obama γιόρτασαν 28 χρόνια γάμου, στέλνοντας το πιο ηχηρό μήνυμα

Η Michelle και ο Barack Obama έκλεισαν 28 χρόνια έγγαμου βίου και το γιόρτασαν μέσω του Instagram με τις πιο τρυφερές και ρομαντικές αναρτήσεις. 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό: «28 χρόνια με αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Λατρεύω τον Barack για το χαμόγελο, τον χαρακτήρα και την συμπόνοια του. Είμαι τόσο ευγνώμων που τον έχω σύντροφο σε όλα όσα μας επιφυλάσσει η ζωή. Και φέτος, έχουμε μια παράκληση για εσάς- διαλέξτε ένα άτομο στη ζωή σας που μπορεί να μην ψηφίσει και βεβαιωθείτε πως θα το κάνει. Θα είναι ένα από τα καλύτερα μηνύματα επετείου. Σε αγαπώ, Barack».

https://instagram.com/p/CF5OFHkA4zk/

Έτσι, οι φετινές ευχές τους είναι λίγο διαφορετικές συγκριτικά με άλλα χρόνια, καθώς συνοδεύονται από την ιδιαίτερη αυτή παράκληση προς το κοινό. Από τη δική του πλευρά, ο Barack έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε: «Ακόμη και κάτω από όσα συμβαίνουν, ήθελα να ξεκλέψω μια στιγμή για να πω χαρούμενη επέτειο στην αγάπη της ζωής μου. Η κάθε μέρα πλάι στη Michelle με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο».

https://instagram.com/p/CF5OBGfgBTg/

Ο Barack και η Michelle γνωρίστηκαν πρώτη φορά το 1989 όταν και οι δύο εργάζονταν στην δικηγορική εταιρεία Sidley Austin στο Σικάγο. Η πρόταση γάμου έγινε το 1991 και μία χρονιά αργότερα, παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι έκανε το 1998 τη Malia ενώ το δεύτερο παιδί τους, η Sasha ήρθε στον κόσμο το 2001. H Michelle έχει αποκαλύψει στο επιτυχημένο βιβλίο της Becoming, έναν από τους πολλούς λόγους, που ερωτεύτηκε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, και αυτός δεν ήταν άλλος από την ευθύτητά του.

https://instagram.com/p/BjHhl_lgrQN/

Η όμορφη ιστορία πίσω από τον γάμο τους αποτελεί σίγουρα πρότυπο για τους περισσότερους ανθρώπους σήμερα, παρόλο που η Michelle έχει εξομολογηθεί πως από την καθημερινότητα και την τριβή δεν έλειπαν φυσικά, και κάποιες δυσκολίες, που έκαναν την ίδια, να θέλει "να σπρώξει τον Barack από το παράθυρο"!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.