CELEBRITIES

Ο μικρός γιος της Reese Witherspoon έγινε 8 χρονών και όλοι σχολιάζουν πόσο μοιάζει στη μαμά του


The Jennettes

5 Οκτωβρίου 2020

Ο μικρός γιος της Reese Witherspoon έγινε 8 χρονών και όλοι σχολιάζουν πόσο μοιάζει στη μαμά του

Ο μικρός γιος της διάσημης ηθοποιού, Reese Witherspoon έγινε 8 χρονών και η μαμά του δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Istagram με αφορμή τα γενέθλιά του, στην οποία είναι ολόιδιοι. 

Ο μικρός Tennessee Toth δέχτηκε τις καλύτερες ευχές από τη μαμά του, αλλά και από τους fans στο Instagram. Προκειμένου να κάνει ξεχωριστή την περίσταση, η 44χρονη Witherspoon δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία του γιου της, γράφοντας: "Χαρούμενα 8α γενέθλια, στο νεαρότερο αγόρι μου, Tenn! Είσαι το πιο φωτεινό πνεύμα, η ψυχή που βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση, και το πιο διασκεδαστικό μικρό αγόρι που γνωρίζω. Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι μαμά σου. Σε αγαπώ, φιλαράκο". 

https://instagram.com/p/CFnHHSaAY4q/

Στην ιδιαίτερη φωτογραφία, ο Tenn, όπως είναι το αστείο ψευδώνυμό του, προσφέρει το πιο γλυκό χαμόγελο στην κάμερα ενώ για φόντο έχει μπαλόνια. Ο μικρός και η Witherspoon μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, και αυτό αποδεικνύεται από τα πιο κοινά τους σημεία, από το ξανθό χρώμα στα μαλλιά μέχρι το υπέροχo χαμόγελό τους. Ωστόσο, ο Tenn μοιάζει πολύ και στον μπαμπά του, Jim Toth.

Η φωτογραφία απέσπασε αμέτρητα likes, σχόλια και ευχές για μια υπέροχη προσωπική Πρωτοχρονιά του 8χρονου, που αναμφίβολα έκλεψε τις εντυπώσεις! 

Δείτε ακόμη: Ταξιδεύοντας στη Μοζαμβίκη: Φωτογράφος κατέγραψε τα πιο αληθινά χαμόγελα κι έκανε τη θετική ενέργεια viral 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.