Ο μικρός γιος της Reese Witherspoon έγινε 8 χρονών και όλοι σχολιάζουν πόσο μοιάζει στη μαμά του

The Jennettes
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020

Ο μικρός γιος της διάσημης ηθοποιού, Reese Witherspoon έγινε 8 χρονών και η μαμά του δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Istagram με αφορμή τα γενέθλιά του, στην οποία είναι ολόιδιοι. 

Ο μικρός Tennessee Toth δέχτηκε τις καλύτερες ευχές από τη μαμά του, αλλά και από τους fans στο Instagram. Προκειμένου να κάνει ξεχωριστή την περίσταση, η 44χρονη Witherspoon δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία του γιου της, γράφοντας: "Χαρούμενα 8α γενέθλια, στο νεαρότερο αγόρι μου, Tenn! Είσαι το πιο φωτεινό πνεύμα, η ψυχή που βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση, και το πιο διασκεδαστικό μικρό αγόρι που γνωρίζω. Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι μαμά σου. Σε αγαπώ, φιλαράκο". 

https://instagram.com/p/CFnHHSaAY4q/

Στην ιδιαίτερη φωτογραφία, ο Tenn, όπως είναι το αστείο ψευδώνυμό του, προσφέρει το πιο γλυκό χαμόγελο στην κάμερα ενώ για φόντο έχει μπαλόνια. Ο μικρός και η Witherspoon μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, και αυτό αποδεικνύεται από τα πιο κοινά τους σημεία, από το ξανθό χρώμα στα μαλλιά μέχρι το υπέροχo χαμόγελό τους. Ωστόσο, ο Tenn μοιάζει πολύ και στον μπαμπά του, Jim Toth.

Η φωτογραφία απέσπασε αμέτρητα likes, σχόλια και ευχές για μια υπέροχη προσωπική Πρωτοχρονιά του 8χρονου, που αναμφίβολα έκλεψε τις εντυπώσεις! 

Δείτε ακόμη: Ταξιδεύοντας στη Μοζαμβίκη: Φωτογράφος κατέγραψε τα πιο αληθινά χαμόγελα κι έκανε τη θετική ενέργεια viral