CELEBRITIES

H Jennifer Lopez φωτογραφίζεται με τα παιδιά της στην εξοχή σε ένα post πολύ διαφορετικό απ' ότι έχουμε συνηθίσει


The Jennettes

6 Οκτωβρίου 2020

H Jennifer Lopez φωτογραφίζεται με τα παιδιά της στην εξοχή σε ένα post πολύ διαφορετικό απ' ότι έχουμε συνηθίσει

Η Jennifer Lopez, πέρα από μια εξαιρετική τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός, είναι και μια πολύ καλή μητέρα, η οποία λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί με τα παιδιά της. Το φθινόπωρο είναι εδώ, και όπως φαίνεται, έχει βοηθήσει αρκετά τη star ώστε να αφιερώνει χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς της, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες στην εξοχή. 

Το φθινόπωρο όμως, δεν ήρθε απλά, αλλά σηματοδοτεί το Halloween και η οικογένεια Rodriguez- Lopez φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται για τις 31 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Jennifer Lopez με τα παιδιά της και τους φίλους τους επισκέφθηκαν τη φύση και μια έκταση γεμάτη κολοκύθες για να μπουν στο κλίμα της εποχής!

https://instagram.com/p/CF8KThLJ8Lm/

Το post με τις φωτογραφίες τους δημοσιεύτηκε από τη star την Κυριακή, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των fans και καταιγισμό από σχόλια. Σε μία από τις φωτογραφίες, βλέπουμε τη Lopez μπροστά από το ηλιοβασίλεμα ενώ στη δεύτερη λήψη πρωταγωνιστεί η ίδια με τα δίδυμα παιδιά της, τον 12χρονο Max και την Emme Muñiz, καθώς διασχίζουν την τεράστια έκταση. Στην τρίτη φωτογραφία, η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός φωτογραφίζει τα παιδιά δίπλα στις κολοκύθες ενώ τη βλέπουμε με τα φυσικά σγουρά της μαλλιά, τα οποία της πηγαίνουν πιο πολύ από κάθε άλλο hair look.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Lopez εξήγησε πως αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο πλέον στο σπίτι με τα παιδιά της εν όψει της πανδημίας ενώ η ίδια έχει χαρακτηρίσει το γεγονός "αληθινή ευλογία". Όπως έχει αναφέρει χαρακτηριστικά, "Το θετικό της καραντίνας ήταν ότι μπορούσαμε να τρώμε κάθε βράδυ με τα παιδιά για πολλούς μήνες και αυτό πραγματικά, είναι ευλογία". 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ coconuts.jlo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.